Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Vejers Strand

Svenske løsninger til virksomheder i Vejers Strand

Som erfaren svensk erhvervskonsulent med speciale i det danske marked, står jeg klar til at hjælpe virksomheder i Vejers Strand med deres behov for svenske ydelser. Med min base i Sverige, har jeg en unik forståelse af den svenske kultur og forretningsverden, hvilket kan være en stor fordel for jeres virksomhed.

Mine omfattende ydelser i Sverige

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jeres virksomhed med at navigere det svenske marked og nå succes. Disse inkluderer:

  • Perfekte oversættelser til svensk: Jeg sikrer præcise og idiomatiske oversættelser af alle jeres forretningsmaterialer, inklusive kontrakter, markedsføringsmateriale, hjemmesider og tekniske dokumenter. Dette vil åbne døre til nye kunder og samarbejdspartnere i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Jeg kan hjælpe jer med at identificere potentielle kunder, partnere og leverandører i Sverige. Jeg kan også rådgive om markedsføring, forhandlinger og etablering af datterselskaber.
  • Juridisk assistance: Jeg kan samarbejde med svenske advokater for at sikre, at I overholder de svenske love og regler, herunder arbejdsmarkedsregulering, skattelovgivning og intellektuel ejendomsret.
  • Kommunikations- og kulturrådgivning: Jeg kan fungere som jeres kulturelle brobygger, hjælpe jer med at forstå svenske forretningsskikke og kommunikationsnormer, hvilket bidrager til at opbygge stærke forhold til svenske klienter og samarbejdspartnere.
  • Administrativ support: Jeg kan hjælpe jer med praktiske opgaver såsom at oprette bankkonti, registrere jer hos myndighederne og arrangere forretningsrejser til Sverige.

Fordele for virksomheder i Vejers Strand

At samarbejde med mig som jeres forbindelse til Sverige giver flere betydelige fordele:

  • Omkostningseffektiv: Ved at arbejde med mig undgår I at skulle åbne en egen afdeling eller at ansætte en person i Sverige.
  • Ekspertise: Jeg besidder dybdegående viden om det svenske marked og et stærkt netværk af kontakter.
  • Komfort: Jeg er vant til at hjælpe udenlandske virksomheder, hvilket gør det nemt og behageligt for jer at få svenske services.

Hvorfor vælge mig

I min rolle som svensk erhvervskonsulent er jeg jeres betroede partner i at skabe succes i Sverige. Min track record af at hjælpe danske virksomheder siden 1999 taler for sig selv. Jeg brænder for at bygge bro mellem Danmark og Sverige og være med til at stimulere økonomisk vækst i begge lande. Jeg er dedikeret til at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres specifikke behov, og jeg er forpligtet til at give jer den bedste service og støtte.

Tag det første skridt

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et samarbejde. At overvinde afstanden mellem Vejers Strand og Sverige har aldrig været lettere. Kontakt mig, og lad mig hjælpe jeres virksomhed med at trives i den svenske verden.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!