Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Vemmelev

Dansk samarbejdspartner med ekspertise i Sverige

Er din virksomhed baseret i Vemmelev og har brug for at udvide dine aktiviteter eller samarbejder til Sverige? Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en dokumenteret track record i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Jeg kan være din forbindelse i Sverige og hjælpe dig med at navigere det svenske marked, skabe forbindelse til nye partnere og kunder og sikre en smidig overgang over grænsen.

Mine tjenester omfatter

  • Svensk-dansk oversættelse Sikring af, at alle dine dokumenter, hjemmesider og markedsføringsmaterialer er oversat til perfekt svensk for at nå det bredeste publikum.
  • Markedsundersøgelser i Sverige Få værdifuld indsigt i det svenske marked, herunder konkurrentanalyser, kundetrends og forretningsmuligheder.
  • Etablering af svenske forretningsforbindelser Jeg kan hjælpe dig med at opbygge et netværk af pålidelige leverandører, kunder og partnere i Sverige.
  • Kulturel rådgivning i Sverige Forståelse af svensk forretningskultur, etikette og forhandlingstaktikker for at sikre succes.
  • Juridisk rådgivning i Sverige Navigering i svenske love og regler for at sikre, at din virksomhed er compliant.
  • Skatte- og regnskabsrådgivning i Sverige Få hjælp til at forstå det svenske skatte- og regnskabssystem og optimere dine økonomiske operationer.
  • Assistance ved køb af svenske virksomheder Jeg kan hjælpe med due diligence, forhandlinger og integration af en svensk virksomhed.

Fordele ved at samarbejde med mig

Jeg tilbyder en omfattende forståelse af både dansk og svensk forretningskultur, sprog og regler. Min lange erfaring med at hjælpe danske virksomheder giver mig et unikt perspektiv på de udfordringer og muligheder, der er forbundet med at udvide til Sverige. Med mig som din partner kan du fokusere på at vokse din virksomhed, mens jeg håndterer de komplekse aspekter af ekspansion.

Hvorfor vælge mig

  • Resultatorienteret tilgang Jeg er drevet af succesen for dine svenske aktiviteter og vil arbejde tæt sammen med dig for at nå dine mål.
  • Personlig service Jeg skræddersyr mine tjenester til dine specifikke behov og giver personlig rådgivning.
  • Omfattende erfaring Min dybe forståelse af både Danmark og Sverige sikrer en gnidningsfri overgang og vellykket etablering på det svenske marked.

Tag det næste skridt

Vemmelev-baserede virksomheder, der søger at udvide til Sverige, har en fantastisk mulighed inden for rækkevidde. Jeg er ivrig efter at høre fra dig og at diskutere, hvordan jeg kan støtte din virksomheds vækst. Kontakt mig i dag for at starte en samarbejdsdialog – afstanden er ikke en udfordring.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig og hjælpe din virksomhed med at opnå succes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!