Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Viborg

Konsulentbistand til virksomheder i Viborg

Som professionel svensk virksomhedskonsulent med et indgående kendskab til det danske erhvervsliv har jeg siden 1999 hjulpet et utal af virksomheder i hele Danmark. Med min base i Sverige kan jeg nu tilbyde virksomheder i Viborg og omegn et bredt udvalg af svenske ydelser, der kan styrke jeres konkurrenceevne og skabe økonomiske fordele.

Et bredt udvalg af skræddersyede løsninger

Jeg forstår, at forskellige virksomheder har forskellige behov, og derfor tilbyder jeg en bred vifte af tjenester, der kan skræddersys til netop jeres virksomhed. Her er nogle eksempler:

  • Perfekte oversættelser til svensk: Uanset om det gælder marketingmateriale, produktbeskrivelser, hjemmesider eller juridiske dokumenter, så sikrer jeg, at jeres budskaber kommunikeres klart og korrekt på det svenske marked.
  • Markedsundersøgelser: Jeg kan hjælpe jer med at analysere det svenske marked, identificere potentielle kunder og samarbejdspartnere og udvikle strategier for vellykket markedsføring.
  • Forretningsudvikling: Har I brug for hjælp til at etablere en tilstedeværelse i Sverige, finde leverandører eller udvide jeres forretningsaktiviteter, står jeg til rådighed for at vejlede og støtte jer gennem processen.
  • Kulturel rådgivning: Forretningspraksis og kulturelle normer kan variere mellem Sverige og Danmark. Jeg kan hjælpe jer med at forstå og navigere i det svenske forretningsmiljø, hvilket øger jeres chancer for succes.

Viborg får en forbindelse i Sverige

Med mig som jeres forbindelse i Sverige har I adgang til en dedikeret ekspert, der taler sproget, forstår det svenske marked og kan hjælpe jer med at overvinde kulturelle forskelle. Samtidig er vi fysisk tæt nok til hurtige samarbejder.

En konsulent med indgående kendskab til det danske erhvervsliv

Min mangeårige erfaring med at arbejde med danske virksomheder giver mig et unikt indblik i jeres behov og udfordringer. Jeg kender jeres markeder, og jeg forstår dansk forretningskultur. Med dette udgangspunkt kan jeg udvikle skræddersyede løsninger, der er direkte målrettet jeres virksomhed, og som understøtter jeres unikke mål og ambitioner.

Lad os skabe en stærk forbindelse mellem Viborg og Sverige

Jeg er klar til at diskutere jeres virksomheds behov i Sverige og udforske, hvordan jeg kan hjælpe jer med at styrke jeres position på det konkurrenceprægede svenske marked. Afstanden mellem os er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Tag kontakt og lad os starte en dialog i dag. Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et samarbejde, der skaber værdi for jeres virksomhed i Viborg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!