Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Videbæk

Svenske forretningskonsulenttjenester til virksomheder i Videbæk

Som professionel svensk forretningskonsulent med lang erfaring i Danmark siden 1999, tilbyder jeg en bred vifte af tjenester til virksomheder i Videbæk. Med min base i Sverige kan jeg hjælpe jer med at udnytte det svenske marked og opnå økonomiske fordele.

Min ekspertise til jeres tjeneste

Jeg tilbyder en lang række forretningskonsulenttjenester, herunder:

  • Perfekte oversættelser til svensk: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg sikrer, at jeres dokumenter, hjemmesider og markedsføringsmateriale får et professionelt og naturligt udtryk på svensk, så I kan kommunikere effektivt med jeres svenske målgruppe.
  • Markedsanalyse: Forstå jeres svenske målgruppe, konkurrenter og muligheder på markedet. Jeg tilbyder dybdegående markedsanalyse, der hjælper jer med at træffe informerede beslutninger.
  • Forretningsudvikling: Udnyt nye muligheder på det svenske marked. Jeg kan hjælpe jer med at udvikle forretningsstrategier, udvide jeres netværk og navigere i svenske regler og love.
  • Kulturel forståelse: Den svenske forretningskultur har sine egne finesser. Jeg kan guide jer til at forstå disse nuancer og bygge stærke relationer med svenske partnere.
  • Juridisk rådgivning: Gennem et stort netværk i Sverige, tilbyder jeg forbindelsen til juridiske eksperter med kendskab til både svensk og dansk lovgivning. De kan hjælpe jer med at minimere risici og gøre forretninger i Sverige problemfrit.

Hvorfor vælge mig som jeres forretningskonsulent

  • Omfattende erfaring: Jeg har hjulpet danske virksomheder siden 1999 og har et dybt indblik i begge virksomhedskulturer.
  • Fokus på resultater: Jeg er dedikeret til at hjælpe jer med at opnå konkrete mål på det svenske marked.
  • Personlig service: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov.
  • Omkostningseffektiv: Jeg er jeres forbindelse i Sverige, hvilket sparer jer for dyre rejseomkostninger og besvær med at finde de rigtige kontakter.

Tag et skridt vækst i Sverige

Jeg er jeres forbindelse til forretningsmuligheder i Sverige. Uanset jeres branche eller behov, kan jeg hjælpe jer med at komme ind på det svenske marked og nå nye højder. Afstanden er ikke en hindring – kontakt mig i dag for at starte vores samarbejde. Jeg ser frem til at høre fra jer!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!