Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Vils

Konsulentbistand til virksomheder i Vils, Danmark

Jeg er en professionel svensk virksomhedskonsulent med en solid baggrund i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Fra min base i Sverige, kan jeg tilbyde en bred vifte af svenske ydelser, der kan være til stor økonomisk gavn for jeres virksomhed i Vils.

Omfattende serviceudvalg

Jeg tilbyder hjælp på flere fronter. Disse omfatter:

  • Perfekte oversættelser til svensk: Korrekt sprogbrug er nøglen til effektiv kommunikation og professionel fremtoning. Jeg garanterer præcise og naturlige oversættelser til svensk.

  • Forretningsudvikling: Udnyt den svenske markeds potentiale for at øge jeres virksomheds vækst. Jeg kan hjælpe med strategier, partnersøgning og markedsanalyser.

  • Juridisk rådgivning: Få ekspertise i svensk forretningsret for at sikre, at jeres aktiviteter overholder alle relevante love og regler.

  • Kulturel vejledning: Forstå de svenske forretningsnormer og skikke for at fremme succesfuldt samarbejde og partnerskaber.

  • Markedsføringsrådgivning: Nå det svenske marked effektivt med målrettede markedsføringskampagner, der er skræddersyet til svenske kunder.

Hvorfor netop mig

Min mangeårige erfaring med det danske erhvervsliv har givet mig en dyb forståelse af jeres udfordringer og behov. Jeg er jeres forbindelse til Sverige, der løbende holder mig opdateret på de seneste udviklinger og tendenser i det svenske marked. Distance betyder intet i en digital verden, hvor jeg nemt kan hjælpe jer med, hvad end jeres professionelle behov i Sverige eller i jeres lokalsamfund måtte være, så I trygt kan fokusere på jeres virksomheds kernekompetencer.

Tag det næste skridt

Jeg vil med glæde hjælpe jeres virksomhed i Vils, med at åbne dørene til det svenske marked og nå nye højder. Lad os i samarbejde tage jeres virksomhed videre! Skriv til mig via email formularen nedenfor.

Jeg ser frem til at høre fra jer og initiere et frugtbart samarbejde.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!