Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Virum

Få professionel hjælp til jeres svenske forretningsbehov

Som erfaren svensk erhvervskonsulent er jeg jeres direkte forbindelse til Sverige. Jeg har bred ekspertise inden for en lang række forretningsområder og har hjulpet virksomheder i Danmark siden 1999. Uanset om I har brug for hjælp til at udvide til det svenske marked, styrke samarbejdet med svenske partnere eller andre forretningsrelaterede udfordringer, så står jeg klar til at assistere jer.

Fordele ved at samarbejde med en svensk erhvervskonsulent

At arbejde med en svensk erhvervskonsulent giver jer en klar fordel i forhold til at håndtere jeres svenske forretningsbehov på egen hånd. Her er nogle af de vigtigste fordele:

  • Kulturforståelse: Jeg har indgående kendskab til både svensk og dansk erhvervskultur, hvilket giver unikke muligheder for at bygge bro mellem virksomheder i de to lande.
  • Sproglig kompetence: Jeg behersker både svensk og dansk flydende og kan sikre præcise oversættelser af dokumenter, kontrakter og anden kommunikation.
  • Svenskt netværk: Jeg har et stærkt netværk i det svenske erhvervsliv, som kan være en værdifuld ressource for danske virksomheder, der ønsker at etablere sig på det svenske marked.

Tjenester jeg tilbyder virksomheder i Virum

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester designet til at hjælpe virksomheder i Virum med at opnå succes i deres kontakt med Sverige. Disse tjenester omfatter:

  • Markedsanalyse: Dybdegående undersøgelser af det svenske marked, herunder konkurrentanalyser, identifikation af målgrupper og tendenser.
  • Forretningsudvikling: Hjælp til at udvikle strategier for at trænge ind på det svenske marked, finde potentielle kunder og udvikle partnerskaber.
  • Oversættelse: Førsteklasses oversættelser af forretningsdokumenter, hjemmesideindhold, marketingmateriale og meget mere, hvilket sikrer effektiv kommunikation.
  • Juridisk rådgivning: Gennemgang af svenske regler og love, udarbejdelse af kontrakter og bistand i forbindelse med lovlige forhandlinger.
  • Kundeservice: Support til at betjene svenske kunder på deres eget sprog, forbedre kundeoplevelsen og opbygge stærke kunderelationer.

Hvorfor vælge mig

Min mangeårige erfaring med at hjælpe danske virksomheder og min dybe forståelse af det svenske marked gør mig til det oplagte valg for virksomheder i Virum. Jeg er dedikeret til at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres specifikke behov og hjælper jer med at nå jeres mål i Sverige.

Tag et vigtigt skridt i jeres forretningsaktiviteter i Sverige

Jeg ser frem til at høre fra jer og indlede et samarbejde. Uanset jeres svenske forretningsbehov står jeg til rådighed for at give jer den ekspertise og støtte, I har brug for. Tøv ikke med at kontakte mig – afstanden er intet problem.
Jeg er klar til at hjælpe jer med at opnå succes i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!