Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Viuf

Svensk forretningskonsulent tilbyder hjælp til virksomheder i Viuf

Som en erfaren svensk forretningskonsulent med speciale i det danske marked siden 1999, tilbyder jeg nu mine tjenester til virksomheder i Viuf, Danmark. Uanset jeres specifikke behov kan jeg hjælpe jer med at navigere det svenske marked og forbedre jeres forretningsresultater.

Omfattende række af tjenester til rådighed

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester skræddersyet til virksomheder, der ønsker at samarbejde med svenske partnere eller kunder. Her er blot et udvalg af de områder, hvor jeg kan gøre en forskel:

  • Perfekte oversættelser til svensk: Sikring af, at jeres dokumenter, marketingmaterialer og online tilstedeværelse er professionelt oversat til svensk, hvilket fremmer en effektiv kommunikation med svenske samarbejdspartnere.
  • Kulturforståelse: Få dybdegående indsigt i svensk forretningskultur, etikette og markedstendenser for at sikre smidige partnerskaber og succesfulde forhandlinger.
  • Markedsundersøgelser: Udførelse af omfattende markedsundersøgelser for at identificere potentielle kunder, leverandører eller samarbejdspartnere i Sverige, hvilket fremskynder jeres indtræden på markedet.
  • Virksomhedsetablering: Hjælp med processen for at etablere jeres virksomhed i Sverige, inklusive hjælp med registreringer, ansøgninger om tilladelser og etablering af kontakter til lokale myndigheder.
  • Juridisk assistance: Gennemgang af svenske regler og love, med fokus på de specifikke aspekter, der er relevante for jeres virksomhed, hvilket sikrer overholdelse og undgår potentielle juridiske faldgruber.
  • Forretningsudvikling: Udvikling af strategier for vækst og ekspansion til det svenske marked, inklusive identifikation af nye muligheder og opbygning af stærke partnerskaber.

Hvorfor vælge mig som jeres partner

Min dybe erfaring med både det svenske og danske marked gør mig til den ideelle partner for virksomheder i Viuf, der ønsker at udvide deres forretningsaktiviteter til Sverige. Jeg har et stort netværk i Sverige og en grundig forståelse af svenske forretningspraksisser, hvilket sikrer en jævn og vellykket samarbejdsproces. Desuden sikrer min faste base i Sverige, at jeg hurtigt kan reagere på jeres behov og forespørgsler.

Jeres forbindelse til Sverige

Jeg er klar til at være jeres forbindelse til Sverige og levere skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres specifikke behov. Med mine tjenester kan I styrke jeres position på det svenske marked, bygge varige relationer og sikre økonomisk succes.

Kontakt mig i dag for at starte et partnerskab

Jeg ser frem til at høre fra jer og starte et produktivt samarbejde. Tøv ikke med at kontakte mig, uanset jeres virksomheds størrelse eller branche. Sammen kan vi bringe jeres forretning til nye højder på det svenske marked.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!