Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Vojens

Skræddersyede svenske løsninger til virksomheder i Vojens

Som en erfaren svensk erhvervskonsulent med en solid baggrund i at hjælpe danske virksomheder siden 1999, tilbyder jeg nu mine omfattende tjenester til virksomheder i Vojens-området. Jeg er jeres direkte forbindelse til Sverige og kan assistere med alle professionelle behov, jeres virksomhed måtte have i Sverige eller lokalt. Uanset jeres forretningsmæssige udfordringer kan jeg hjælpe jer med at finde de bedste svenske løsninger.

Mine tjenester omfatter følgende

 • Perfekte oversættelser til svensk At sikre problemfri og præcis kommunikation med svenske samarbejdspartnere, kunder og myndigheder er afgørende for international succes.
 • Markedsundersøgelser om det svenske marked Få vigtig indsigt i den svenske forretningskultur, konkurrentanalyse og forbrugerpræferencer.
 • Forretningsudvikling til Sverige Opbyg strategiske partnerskaber, find nye leverandører, eller etabler jer på det spirende svenske marked.
 • Juridisk rådgivning i forbindelse med Sverige Naviger i svensk lovgivning, kontrakter og forretningsregler for at minimere risici.
 • Rekruttering til Sverige Find de bedste svenske talenter til jeres virksomhed, og udvid jeres rekrutteringsindsats over grænsen.
 • Kulturel rådgivning om Sverige Overvind kommunikationsbarrierer, og forstå de kulturelle nuancer i svensk forretningsetikette.

Fordele ved at samarbejde med mig

Jeg forstår de unikke muligheder og udfordringer, som danske virksomheder står over for, når de ønsker at ekspandere til Sverige. Mit fokus er at hjælpe jer med at opnå økonomisk vækst og forbedre jeres bundlinje gennem skræddersyede svenske løsninger. Min ekspertise inden for svensk forretningskultur, min omfattende erfaring og mit veletablerede netværk i Sverige gør mig til den ideelle partner for virksomheder i Vojens.

Hvorfor vælge mig

 • Mange års erfaring Med over to årtiers erfaring i at hjælpe danske virksomheder garanterer jeg indgående markedskendskab.
 • Lokal forståelse Jeg har indgående kendskab til både danske og svenske forretningskulturer, hvilket sikrer en jævn overgang.
 • Problemfri kommunikation I behøver ikke at bekymre jer om sprogbarrierer, jeg tager mig af den kulturelle kontekst.
 • Stort netværk Mit omfattende netværk af svenske samarbejdspartnere kan åbne nye døre for jeres virksomhed.
 • Fleksibilitet Min geografiske nærhed garanterer tilgængelighed og effektivitet, da jeg hurtigt kan tilpasse mig jeres behov.

Sådan kommer I i gang

Jeg ser frem til at høre fra jer for at påbegynde et tæt samarbejde, som kan styrke jeres svenske tilstedeværelse og drive vækst. Afstanden mellem os er ikke et problem – kontakt mig via e-mail, og lad os begynde at realisere mulighederne sammen.

Jeg er klar til at hjælpe jer med at udnytte det fulde potentiale i det svenske marked.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!