Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Askvoll

Norsk-svenske oversettelser i Askvoll – en lønnsom investering

Askvoll kommune i Norge har mye å tjene på profesjonelle oversettelser til svensk. Her ser vi nærmere på de økonomiske fordelene og andre gevinster som oversettelser kan gi lokalsamfunnet.

Økonomiske fordeler for Askvoll

 • Bedre tilgang til det svenske markedet: Sverige er et viktig eksportmarked for Norge. Ved å tilby produkter og tjenester på svensk, vil bedrifter og organisasjoner i Askvoll nå et bredere publikum og øke potensialet for handel.
 • Styrket turisme: Askvoll er kjent for sin vakre natur og kan tiltrekke seg flere svenske turister. Svenskspråklige nettsider, informasjonsmateriale og markedsføring gjør opplevelsen mer attraktiv og tilgjengelig.
 • Økt samarbeid med Sverige: Tettere samarbeid med svenske bedrifter, organisasjoner og institusjoner kan skape nye forretningsmuligheter og kunnskapsdeling. God kommunikasjon på svensk er nøkkelen.

Andre fordeler for lokalsamfunnet

 • Kulturell utveksling: Oversettelser bidrar til økt forståelse og utveksling mellom Norge og Sverige. Gjennom oversettelse av litteratur, film og nyheter kan Askvoll styrke båndene til nabolandet vårt.
 • Forbedret image: Profesjonelt oversatte nettsider og materiell gir et seriøst inntrykk og styrker Askvolls omdømme både i Sverige og internasjonalt.

Et unikt eksempel: Lokal dialekt

En vanlig frase i Askvoll-dialekten er «Da va kje så ringje», som betyr «Det var ikke så verst». På svensk kan dette oversettes til «Det var inte så illa». Ved å bruke svenske oversettelser i markedsføring, kan man formidle noe av den lokale særpreget og skape en mer genuin forbindelse med det svenske publikummet.

Profesjonell svensk oversettelse er avgjørende

For å få maksimalt utbytte av svenskspråklige satsinger, er det viktig å samarbeide med faglærte oversettere. En profesjonell svensk oversetter sikrer:

 • Korrekt språk og terminologi: Feil i oversettelser kan føre til misforståelser og svekket tillit.
 • Kulturell sensitivitet: Det er viktig å tilpasse oversettelsen til svensk språk og kultur for best mulig gjennomslag.
 • Markedstilpasning: En god oversetter hjelper deg med å formulere markedsmateriell som appellerer til svenske målgrupper.

Ved å investere i oversettelser av høy kvalitet kan Askvoll høste både økonomiske og samfunnsmessige gevinster i forholdet til Sverige.

Profesjonelle svenske oversettelser for Askvoll

Jeg er Mattias Bergström, profesjonell svensk oversetter med morsmål svensk. Jeg har oversatt på fulltid siden 1999 og har tusenvis av fullførte prosjekter samt fornøyde kunder i porteføljen min. Svensk er morsmålet mitt, men jeg har også omfattende kunnskap om språkene og kulturene jeg oversetter fra. Målet mitt er å levere oversettelser av høyeste kvalitet til kundene mine. Å levere feilfrie tekster er jobben min.

Oversettelse for virksomheter, organisasjoner og privatpersoner

Jeg oversetter et bredt spekter av dokumenter, tekster og fagområder, inkludert:

 • Juridiske dokumenter: kontrakter, avtaler, forskrifter
 • Markedsføringsmateriell: nettsider, brosjyrer, produktbeskrivelser
 • Tekniske dokumenter: håndbøker, instruksjoner, spesifikasjoner
 • Finansielle dokumenter: årsrapporter, regnskap, skatterapporter
 • Medisinske dokumenter: pasientjournaler, kliniske studier, legemiddelinformasjon
 • Personlige dokumenter: fødselsattester, vitnemål, adopsjonspapirer

Jeg jobber med et bredt spekter av filformater, inkludert Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, InDesign og HTML.

Min oversettelsesteknologi og programvare

Jeg bruker den nyeste oversettelsesteknologien og programvaren for å sikre nøyaktige og konsekvente oversettelser, inkludert:

 • Oversettelsesminneverktøy (CAT-verktøy): for å gjenbruke tidligere oversettelser og forbedre effektiviteten
 • Terminologidatabaser: for å sikre konsistent bruk av terminologi
 • Kvalitetssikringsverktøy: for å fange opp potensielle feil og sikre høyeste kvalitet

Streng kvalitetssikringsprosess

Jeg har en streng kvalitetssikringsprosess for å sikre at oversettelsene mine er nøyaktige, fullstendige og kulturelt passende. Denne prosessen inkluderer:

 • Grundig gjennomgang og redigering: Jeg gjennomgår og redigerer alle oversettelser grundig for å sikre nøyaktighet og flyt.
 • Korrekturlesing av en annen kvalifisert oversetter: Jeg får en annen kvalifisert oversetter til å korrekturlese oversettelsene mine for å fange opp eventuelle gjenværende feil.
 • Tilbakemelding fra kunder: Jeg oppfordrer kundene mine til å gi tilbakemelding på oversettelsene mine for å sikre at de er fornøyde med resultatet.

Hvorfor velge en profesjonell oversetter

Maskinoversettelser kan være en rask og billig løsning, men de er ofte unøyaktige og kan gjenspeile dårlig på en virksomhet. En profesjonell menneskelig oversetter, som meg selv, vil gi oversettelser av høy kvalitet som er nøyaktige, kulturelt passende og skreddersydd til målgruppens behov.

Mitt kundeforhold

Jeg forstår at kundene mine har sensitive dokumenter, og jeg tar sikkerheten på alvor. Alle dokumenter behandles med den strengeste konfidensialitet.

Jeg tilbyr også raske leveranser og konkurransedyktige priser. Nye kunder får 10 % rabatt på sitt første prosjekt.

Bestill en oversettelse i dag

Å bestille en oversettelse er enkelt. Bare fyll ut skjemaet nedenfor og legg ved dokumentene dine, så tar jeg kontakt med deg med et pristilbud.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!