Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Bjørkelangen

Svensk oversettelse gir økonomisk vekst i Bjørkelangen

Bjørkelangen, en liten og sjarmerende bygd i Aurskog-Høland kommune i Norge, har høstet betydelige fordeler fra oversettelsestjenester til svensk. Denne grenseoverskridende språklige satsingen har styrket Bjørkelangen økonomisk og åpnet opp nye muligheter for samarbeid og vekst.

Økonomiske fordeler for Bjørkelangen

Sverige er en av Norges viktigste handelspartnere, og det store antallet svenske turister som besøker Norge hvert år gir et enormt potensial for økonomisk utvikling. Oversettelse til svensk har vært en viktig brobygger, og gjort det enklere for bedrifter i Bjørkelangen å nå ut til det svenske markedet. Dette har ført til økt synlighet, nye kunder og større inntekter.

Styrket samarbeid på tvers av grensen

Svenske oversettelser har ikke bare styrket handelsbåndene mellom Bjørkelangen og Sverige, men har også bidratt til et tettere kulturelt og sosialt samarbeid. Gjennom oversatte nettsider, brosjyrer og annet informasjonsmateriell kan virksomheter i Bjørkelangen formidle sin unike kultur og historie til et bredere publikum. Dette øker attraksjonskraften som turistmål og næringslivsmagnet.

Et unikt språklig uttrykk fra Bjørkelangen

Et særegent uttrykk fra Bjørkelangen-dialekten som illustrerer den tette språklige forbindelsen til Sverige, er uttrykket “Je åt ente opp maten i går” (Jeg spiste ikke opp maten i går). Den tilsvarende oversettelsen på svensk er “Jag åt inte upp maten igår”. Denne språklige likheten viser det nære slektskapet mellom norsk og svensk.

Profesjonelle oversettelsestjenester er avgjørende

For å høste de maksimale fordelene av svensk oversettelse er det viktig å samarbeide med profesjonelle oversettere. Disse forstår ikke bare språket, men har også en dyp kulturell forståelse av både Norge og Sverige. Dette sikrer ikke bare at budskapet ditt blir nøyaktig formidlet, men at det også blir tilpasset den svenske målgruppen.

Bjørkelangen har vist hvordan svensk oversettelse kan bidra til økonomisk vekst og styrke kulturelle bånd. For bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner som ønsker å utvide sin virksomhet til Sverige, er profesjonelle oversettelsestjenester en smart investering.

Profesjonelle svenske oversettelser for Bjørkelangen

Jeg er Mattias Bergström, en profesjonell svensk oversetter. Jeg har oversatt på fulltid til svensk siden 1999 og har tusenvis av fullførte prosjekter og fornøyde kunder i porteføljen min. Svensk er morsmålet mitt, men jeg har omfattende kunnskap om språkene og kulturene jeg oversetter fra. Mitt mål er å levere oversettelser av høyeste kvalitet til kundene mine. Å levere feilfrie tekster er jobben min.

Hva slags tekster oversetter jeg?

Jeg tilbyr oversettelse av et bredt utvalg av tekster og dokumenter, inkludert:

 • Juridiske dokumenter (for eksempel kontrakter, avtaler, forskrifter)
 • Tekniske manualer
 • Markedsføringsmateriell (for eksempel nettsteder, brosjyrer)
 • Finansielle rapporter
 • Vitenskapelig informasjon
 • Skjønnlitteratur

Jeg kan oversette de fleste filformater, inkludert Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, InDesign og mange flere.

Oversettelsesteknologi og programvare

For å sikre konsistens og kvalitet bruker jeg avansert oversettelsesprogramvare, for eksempel:

 • SDL Trados Studio
 • MemoQ
 • Wordfast

Disse programmene hjelper meg med å gjenbruke tidligere oversettelser og terminologi, noe som sparer tid og kostnader for kundene mine. Det bidrar også til å sikre konsistente resultater.

Kvalitetssjekk

Alle mine oversettelser går gjennom en grundig kvalitetskontrollprosess:

 • Korrekturlesing for rettskrivning og grammatikk
 • Korrekturlesing mot kildeteksten for å sikre nøyaktighet og fullstendighet
 • Redigering for å sjekke riktig stil, tone og terminologi

Full fortrolighet

Jeg forstår viktigheten av konfidensialitet og jeg behandler alle kundenes dokumenter med ytterste diskresjon. Jeg kan gjerne signere en taushetserklæring for å sikre fullstendig trygghet.

Raske leveranser og lave priser

Jeg forplikter meg til å levere oversettelser av høy kvalitet raskt og til konkurransedyktige priser. For å gjøre tjenestene mine enda mer tilgjengelige tilbyr jeg 10% rabatt til nye kunder.

Hvor lett det er å bestille en oversettelse

Å bestille en oversettelse hos meg er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor og legge ved dokumentene du vil ha oversatt. Jeg svarer raskt med et pristilbud.

Ta kontakt nå for et gratis tilbud!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!