Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Bogen

Svensk oversettelse gir Bogen et fortrinn i Norge

Svensk er et av de offisielle språkene i Norge, og et språk som deles av begge land. Med sin geografiske nærhet og tette kulturelle bånd er Sverige en betydelig samarbeidspartner for Norge på mange områder. Bedrifter og organisasjoner i den vakre havnebyen Bogen i Ofoten kan derfor dra nytte av kvalitetsoversettelser til svensk, både i økonomisk forstand og på andre vis.

Økonomiske fordeler

Ved å gjøre informasjon og tjenester tilgjengelig på svensk åpner Bogen-baserte virksomheter seg for det omfattende svenske markedet. Dette kan føre til økt omsetning og ekspansjon, særlig med tanke på grenseoverskridende handel og reiseliv. Oversettelse til svensk kan også være helt nødvendig for å oppfylle lovkrav og retningslinjer for nordiske samarbeidsprosjekter.

Styrket samarbeid

Kommunikasjon er helt grunnleggende for samarbeid og produktive partnerskap. Oversettelse til svensk smidiggjør kommunikasjonen mellom organisasjoner i Bogen og deres svenske motparter. Det gir et bedre grunnlag for gjensidig forståelse, og økt tillit og effektivitet i felles prosjekter.

Kulturell kompetanse

Å ha informasjon tilgjengelig på svensk viser svenske interessenter at man respekterer deres språk og kultur. Det skaper et positivt inntrykk av virksomheter i Bogen, som kan bidra til bedre forretningsforbindelser og økt tiltrekningskraft.

Et eksempel fra Bogen

La oss ta et konkret eksempel. En kjent lokal frase i Bogen er “Det e bærre lækkert!”, som betyr at ting er veldig bra. På svensk vil dette oversettes til “Det är bara läckert!”. Dette viser hvordan en lokal dialekt kan overføres til det nærstående svenske språket.

Oversettelser som en investering

Profesjonelle oversettelser av høy kvalitet er en verdifull investering for bedrifter og organisasjoner i Bogen. De kan åpne dører til samarbeid og nye markeder, styrke relasjoner og øke omdømmet over landegrensene. Gjennom å utnytte nærheten til Sverige og styrken i den svenske oversettelsen kan Bogen posisjonere seg godt for videre vekst og suksess i Norden.

Profesjonell svensk oversetter klar til å hjelpe virksomheter i Bogen

Jeg er Mattias Bergström, profesjonell oversetter som oversetter til svensk på heltid siden 1999. Jeg har tusenvis av fullførte prosjekter med fornøyde kunder i porteføljen min. Svensk er mitt morsmål, men jeg har også inngående kunnskap i språkene og kulturene jeg oversetter fra. Mitt mål er å levere oversettelser av høyeste kvalitet til kundene mine. Å levere feilfrie tekster er mitt ansvar.

Oversettelse av alle typer tekster til svensk

Jeg oversetter et bredt spekter av dokumenttyper, tekster og fagområder, deriblant:

 • Markedsføringsmateriell, nettsteder og annen forretningskommunikasjon
 • Tekniske manualer, spesifikasjoner og instruksjonsdokumenter
 • Juridiske avtaler, kontrakter og andre juridiske dokumenter
 • Vitenskapelige artikler, forskningsrapporter og akademisk tekster
 • Litteratur, poesi og annen kreativ tekst

Jeg jobber ofte med følgende filformater for problemfri overføring av filer:

 • Microsoft Word, Excel, PowerPoint
 • PDF
 • HTML, XML
 • Og andre filformater etter behov

Avansert oversettelsesteknologi for maksimal ytelse

Jeg bruker den nyeste oversettelsesteknologien og -programvaren i arbeidet mitt, inkludert:

 • Oversettelsesminner (TM)
 • Terminologidatabaser
 • Programvare for kvalitetskontroll

Disse verktøyene hjelper meg med å sikre konsistens, nøyaktighet og effektivitet gjennom oversettelsesprosessen.

Kvalitet som min høyeste prioritet

Jeg følger en streng kvalitetskontrollprosedyre for å sikre at hver oversettelse jeg leverer oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Denne prosedyren omfatter:

 • Grundig gjennomgang og redigering av mitt eget arbeid
 • Om ønskelig kan jeg få en kollega til å gjennomgå oversettelsen
 • Grundig korrekturlesing for å eliminere eventuelle typografiske feil, grammatiske feil eller andre uoverensstemmelser

Uforlignelig kvalitet versus maskinoversettelser

Maskinoversettelser kan være nyttige i noen tilfeller, men de kan aldri erstatte ekspertise og innsikt hos en profesjonell oversetter. Maskinoversettelser produserer ofte tekster med unaturlig språk, faktiske feil og kulturelle misforståelser. Dette kan ha alvorlig negativ innvirkning på virksomhetens omdømme og anseelse.

Konsekvent konfidensialitet

Jeg er fullt forpliktet til å opprettholde konfidensialiteten til alle dokumenter jeg håndterer. Jeg forstår at informasjon som finnes i kundens dokumenter kan være svært sensitiv, og jeg tar alle nødvendige skritt for å beskytte denne informasjonen.

Rask levering og lave priser

Jeg tilbyr raske leveringstider og konkurransedyktige priser for alle mine oversettelsestjenester. Nye kunder mottar en introduksjonsrabatt på 10 % på sin første bestilling.

Slik bestiller du oversettelser

Å bestille oversettelser fra meg er enkelt: bare fyll ut e-postskjemaet nedenfor og legg ved dokumentene du vil ha oversatt. Jeg vil komme tilbake til deg raskt med et pristilbud. Jeg ser frem til å jobbe med deg og gi deg oversettelser av høyeste kvalitet, som er feilfrie og kulturelt tilpasset.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!