Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Bokn

Hvordan oversettelser til svensk allerede har vært til nytte for Bokn i Norge

Bokn er en kommune i Rogaland som har høstet flere fordeler av å oversette innhold til svensk, både økonomisk og på andre måter. La oss ta en nærmere titt på hvordan svenskspråklige oversettelser har gitt et løft for dette området.

Økonomiske gevinster

Gjennom oversettelser til svensk, har Bokn kunnet nå ut til et bredere marked i Sverige. Dette har åpnet opp nye muligheter for handel og samarbeid mellom svenske og norske bedrifter. Det er nå enklere enn noensinne for virksomheter der å finne informasjon, forstå samarbeidspartnere, og til og med investere direkte i Bokn.

Økt turisme

Svenskspråklige oversettelser av informasjon om turiststeder og attraksjoner i Bokn har lokket enda flere svenske turister. De svenske nettsidene gjør det svært enkelt for turister fra nabolandet å planlegge ferietur, noe som igjen bidrar til økt økonomisk aktivitet i Bokn. Lokalbefolkningen tjener godt på et større tilfang av besøkende, og turistnæringen opplever en direkte fordel av den digitale tilgjengeligheten.

Kulturelt utbytte

Den kulturelle utvekslingen mellom Bokn og Sverige styrkes ytterligere gjennom oversettelse. For eksempel gir svenske versjoner av nettsider og brosjyrer som forklarer Bokns rike historie, tradisjoner og kunstuttrykk, svenskene en dypere forståelse av området. Det styrker samarbeidsforhold og kan lede til spennende prosjekter mellom innbyggere i begge land.

Et særegent eksempel fra Bokn

En vanlig frase i Bokn-dialekten er “Det e kje da så ringa.” Dette direkte oversatt til svensk blir “Det är inte så illa”. Denne frasen uttrykker en positiv innstilling, samtidig som den understreker en viss nøkternhet: Ting er ikke så verst som de kanskje kan virke.

Forretningsmuligheter innen oversettelse

Den økte etterspørselen etter svenske oversettelser i Bokn har skapt nye forretningsmuligheter for freelance oversettere. Etterhvert som flere bedrifter og organisasjoner i Bokn anerkjenner viktigheten av tilgjengelighet på svensk, øker behovet for oversettere som har spesialisering i svensk og norsk.

Oversettelser til svensk har vist seg å være en uvurderlig ressurs for fremskritt og utvikling i Bokn. Økonomisk vekst, en blomstrende turistindustri, og kulturelle bånd med Sverige er bare noen få av fordelene. Behovet for dyktige freelance-oversettere mellom norsk og svensk vil trolig bare øke i fremtiden.

Profesjonelle svenske oversettelser for Bokn

Jeg er Mattias Bergström, profesjonell svensk oversetter med svensk som morsmål. Jeg har jobbet som heltidsoversetter siden 1999 og har tusenvis av fullførte prosjekter samt fornøyde kunder i porteføljen min. Jeg er ekspert på språkene og kulturene jeg oversetter fra, og har som mål å levere oversettelser av høyeste kvalitet. Feilfrie tekster er selve kjernen i min virksomhet.

Oversettelse for bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner

Jeg oversetter et bredt spekter av dokumenttyper, tekster og fagområder, deriblant:

  • Markedsføringsmateriell
  • Tekniske manualer
  • Juridiske dokumenter
  • Nettsider
  • Årsrapporter
  • Korrespondanse

Jeg arbeider med de fleste filformater og bruker avanserte oversettelsesteknologier og programvare, blant annet:

  • SDL Trados Studio
  • MemoQ
  • Smartling

Kvalitetssikring og fortrolighet

Jeg har en streng kvalitetssikringsrutine for å sikre at alle mine oversettelser er nøyaktige og tilpasset publikum de er tiltenkt. Maskinoversettelser kan ikke konkurrere med den høye kvaliteten en erfaren, profesjonell oversetter er i stand til å levere. Dårlige maskinoversettelser kan tvert imot virke negativt for bedriften, organisasjonen eller enkeltpersonen. I tillegg har jeg streng taushetsplikt med hensyn til de dokumentene jeg behandler.

Rask leveranse og gode priser

Jeg garanterer raske leveranser og tilbyr konkurransedyktige priser. Som ny kunde hos meg får du 10 % rabatt på din første oversettelse.

Slik bestiller du oversettelse

Det er enkelt å bestille oversettelse fra meg. Bare fyll ut kontaktskjemaet på mitt nettsted og legg ved dokumentet eller dokumentene som skal oversettes. Jeg vil svare raskt med et pristilbud.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!