Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Indre Fosen

Norske Indre Fosen – en suksesshistorie takket være svenske oversettelser

Indre Fosen kommune i Trøndelag har nytt godt av svenske oversettelser på flere måter, både økonomisk og på andre felt. Gjennom å oversette sine nettsider, markedsføringsmateriell og offisielle dokumenter til svensk, har kommunen gjort det mulig å nå et bredere publikum i Sverige. Dette har bidratt til å tiltrekke seg flere svenske turister og bedrifter, noe som igjen har stimulerer den lokale økonomien.

Økonomiske fordeler for Indre Fosen

 • Økt turisme fra Sverige: Takket være svenske oversettelser har Indre Fosen blitt et mer tilgjengelig reisemål for svensker. Dette har ført til en økning i antall svenske turister, som bidrar betydelig til lokaløkonomien i reiselivs- og servicebransjen.
 • Tiltrekning av svenske bedrifter: Bedrifter i Sverige ser nå Indre Fosen som et mer attraktivt sted å investere i eller etablere forretningsforbindelser med, takket være tilgjengeligheten av informasjon på svensk.

Andre fordeler for Indre Fosen

 • Forbedring av kommunikasjon med svenske innbyggere: Indre Fosen har en liten befolkning av svenske innbyggere. Tilgjengeligheten av svenske oversettelser lar kommunen kommunisere mer effektivt med denne delen av samfunnet.
 • Økt kulturell utveksling med Sverige: Svenske oversettelser av kommunens kultur- og historietilbud har lettet samarbeidet og utvekslingen mellom kulturorganisasjoner i Indre Fosen og Sverige.

Et godt eksempel: Leksvikdagene

Den årlige kulturfestivalen Leksvikdagene er et flott eksempel på hvordan svenske oversettelser har hjulpet Indre Fosen. Ved å oversette festivalprogrammet og markedsføringsmateriell, har arrangørene kunnet tiltrekke seg et større antall svenske besøkende. Denne økte tilstrømmingen av deltagere har bidratt direkte til den økonomiske og kulturelle styrkingen av arrangementet.

Å sette et lokalt preg på kommunikasjonen med Sverige: Oversetters dilemma

Et unikt aspekt ved kulturen i Trøndelag og Indre Fosen er det særegne dialektmangfoldet. Her er et eksempel på hvordan en vanlig norsk frase fra Indre Fosen kan oversettes til svensk for å bevare den autentiske lokale stemmen:

 • Frasen på norsk (trøndersk dialekt): “Æ kjæm te å bli blianes”
 • Bokstavelige oversettelse til svensk: “Jag kommer att bli kvar”
 • Oversettelse for å fange dialektens særpreg: “Ja’ bli nog te å stann kvar”

Denne siste oversettelsesvarianten fanger det lokale preget mye bedre. En profesjonell freelance oversetter med spesialisering innen svensk og norsk, og god forståelse for Trøndelag-dialekter, er best rustet til å formidle slike språklige særegenheter.

Vil du nå et større svensk publikum?

Profesjonelle svenske oversettelsestjenester er den rette nøkkelen for virksomheter, offentlige organisasjoner og enkeltpersoner i Indre Fosen som ønsker å utvide sin rekkevidde og tiltrekke seg et større publikum over grensen til Sverige. En dyktig freelance oversetter vil kunne tilpasse oversettelsene, slik at de ikke bare kommuniserer klart og korrekt, men også fanger opp den unike tonen og stemmen til Indre Fosen.

Svenske oversettelsestjenester av høy kvalitet for Indre Fosen

Jeg er Mattias Bergström, en erfaren svensk oversetter som har jobbet på fulltid med svenske oversettelser siden 1999. Med tusenvis av gjennomførte prosjekter og fornøyde kunder i porteføljen min, kan jeg levere oversettelser av topp kvalitet. Svensk er morsmålet mitt, men jeg har samtidig god kunnskap om språkene og kulturene jeg oversetter fra.

Oversettelser for alle behov

Jeg kan hjelpe bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner i Indre Fosen med å nå et svensk publikum. Jeg oversetter alle typer tekster og dokumenter, inkludert:

 • Markedsføringsmateriell
 • Tekniske manualer
 • Nettsider
 • Offentlige dokumenter
 • Juridiske kontrakter
 • Personlig korrespondanse

…og mye mer! Jeg jobber med alle vanlige filformater, og benytter meg av den nyeste oversettelsesteknologien og spesialprogramvare for å sikre nøyaktige og konsekvente oversettelser.

Kvalitetssikring er min høyeste prioritet

Jeg følger en streng kvalitetssikringsprosess for å sikre at hver oversettelse er feilfri. Jeg forstår at unøyaktige eller maskinelle oversettelser kan ha negative følger for virksomheten din, derfor streber jeg alltid etter å levere oversettelser som presist formidler ditt budskap til et svensk publikum.

Strengt fokus på konfidensialitet

Jeg er fullt oppmerksom på betydningen av konfidensialitet, og behandler alltid dine dokumenter på en trygg og sikker måte.

Raske leveranser og lave priser

Jeg tilbyr raske leveranser og konkurransedyktige priser for mine tjenester. Akkurat nå gir jeg alle førstegangskunder en rabatt på hele 10%.

Bestilling av oversettelser har aldri vært enklere

For å bestille en oversettelse kan du fylle ut skjemaet under, legge ved dokumenter som skal oversettes, og så tar jeg kontakt med deg for å gi et prisestimat.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!