Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Lærdal

Svenske oversettelser som en lønnsom investering for Lærdal

Lærdal, den verdenskjente produsenten av medisinsk utstyr, har nytt godt av svenske oversettelser på flere områder. Her ser vi nærmere på hvordan investering i profesjonell svenskspråklig oversettelse lønner seg, både økonomisk og utover det rent finansielle, med et konkret eksempel fra Lærdals virksomhet.

Økonomiske fordeler for Lærdal

Det svenske markedet er et av de største i Norden. Ved å utvide virksomheten til Sverige med svenske oversettelser, har Lærdal kunnet nå en langt større kundegruppe. Dette innebærer:

 • Økt salg: Gjennom godt tilpassede svenske oversettelser for blant annet markedsføring og dokumentasjon, blir produktene mer tilgjengelige. Dette fører naturligvis til en økning i antallet potensielle kunder for Lærdal.
 • Forbedret kundeopplevelse: Profesjonell oversettelse bidrar til god kommunikasjon i alt fra instruksjonsmanualer til nettsider, og sørger for at svenske brukere får et godt førsteinntrykk. Slik styrkes Lærdals omdømme overfor svenske kunder, noe som kan oversettes til økt mersalg og kundelojalitet i lang tid.

Fordeler som strekker seg utover økonomisk gevinst

Svenske oversettelser gjør noe mer enn å bare øke Lærdals markedsandel i nabolandet. Fordelene inkluderer også:

 • Forsterket faglig posisjon: Lærdal er kjent for sitt fokus på forskning og utvikling innen medisinsk teknologi. Med svenske oversettelser av sine akademiske publikasjoner kan selskapet nå et større faglig nettverk internasjonalt.
 • Smidigere samarbeid: Lærdal er et selskap med globalt fotfeste. Presise svenske oversettelser av interne dokumenter, forretningsavtaler og kommunikasjon mellom avdelinger optimerer samarbeid med svenske partnere og utvider nettverket.

Et Lærdal-spesifikt eksempel

Et illustrerende eksempel på Lærdals utbytte av svenske oversettelser er arbeidet rundt produktlanseringer i Sverige. I stedet for å lage materiale fra bunnen av for et nytt publikum, velger Lærdal å satse på å oversette eksisterende dokumentasjon. Dette reduserer både tidsbruk og kostnader i introduksjonsfasen.

Unikt lokalt uttrykk med svensk oversettelse

Det finnes mange fargerike uttrykk i Lærdals hjemtrakter i Sogn. En velkjent frase er: “Det er kje greitt å veta kven som er galen” – direkte oversatt, “Det er ikke lett å vite hvem som er gal”.

På svensk kan et lignende uttryck være: “Det är inte lätt att veta vem som är knäpp”.

Investering i profesjonell svensk oversettelse lønner seg

Profesjonell svensk oversettelse kan være en betydelig investering. Men, som Lærdals erfaring vitner om, gir en slik investering ofte store fortjenester – langt utover de rent økonomiske. I en stadig mer globalisert verden der det svenske markedet byr på store muligheter, kan det være den riktige strategien for norske bedrifter å investere i kvalitetsoversettelser til vårt nabospråk.

Profesjonelle svenske oversettelser for Lærdal

Jeg er Mattias Bergström, en erfaren svensk oversetter som har jobbet profesjonelt siden 1999. Tusenvis av prosjekter og fornøyde kunder står som bevis på den høye kvaliteten jeg leverer. Svensk er mitt morsmål, og jeg har omfattende kunnskap om språkene og kulturene jeg oversetter fra.

Oversettelse for virksomheter, organisasjoner og enkeltpersoner

Mitt fokus er å levere feilfrie oversettelser av høy kvalitet til mine kunder. Jeg kan hjelpe virksomheter, organisasjoner og enkeltpersoner i Lærdal med å kommunisere effektivt på svensk. Et bredt spekter av dokumenttyper, tekster og fagområder understøttes.

Ekspertise innen mange fagområder

Jeg oversetter blant annet:

 • Markedsføringsmateriell
 • Nettsider og digitale plattformer
 • Tekniske manualer
 • Juridiske dokumenter
 • Finansielle rapporter
 • Medisinske tekster
 • Litterære tekster

Avanserte hjelpemidler og grundig kvalitetssikring

Jeg benytter meg av den nyeste oversettelsesteknologien og programvaren for å sikre effektive og konsistente oversettelser. Min kvalitetssikringsprosess er svært grundig, og jeg legger stor vekt på nøyaktighet og terminologisk konsistens.

For å ivareta konfidensialiteten til dine dokumenter har jeg strenge rutiner for sikkerhet og håndtering av sensitiv informasjon.

Rask og pålitelig

Jeg forplikter meg til raske leveranser og konkurransedyktige priser. Som ny kunde får du 10% rabatt på ditt første oversettelsesoppdrag.

Maskinoversettelse kontra menneskelig ekspertise

Det er viktig å understreke at menneskelig oversettelse er langt mer pålitelig enn maskinoversettelse. Maskinoversettelser kan ofte inneholde feil og misforståelser som kan skade omdømmet til din virksomhet eller organisasjon. En profesjonell oversetter, derimot, vil sikre at budskapet ditt blir gjengitt korrekt og kulturelt sensitivt på det svenske språket.

Slik bestiller du oversettelse

For å bestille en oversettelse kan du enkelt fylle ut kontaktskjemaet under og legge ved dokumentene du ønsker oversatt. Jeg vil komme tilbake til deg med et pristilbud.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!