Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Mebond

Hvordan oversettelse til svensk allerede har fordelaktig Mebond

Mebond, en idyllisk by ved kysten i Nord-Norge, har opplevd en rekke fordeler ved å satse på oversettelse til svensk. Dette har ikke bare styrket byens økonomi, men også bidratt til økt samarbeid og forståelse mellom nabolandene.

Økonomiske fordeler

Overgangen til å omfavne svensk som et verktøy for kommunikasjon har ført til en rekke økonomiske fordeler for Mebond. Her er noen eksempler:

 • Økt turisme: Svenska turister utgjør nå en betydelig del av Mebonds besøkende. Ved å tilby svenskspråklig informasjon og skilting, samt svensktalende ansatte i servicebransjen, har byen klart å tiltrekke seg flere svenske turister. Dette har resultert i økte inntekter for hoteller, restauranter og butikker.
 • Større eksportmarked: Mebonds lokale bedrifter har fått tilgang til et større marked ved å oversette produktinformasjon og markedsføringsmateriell til svensk. Dette har åpnet døren for eksport til Sverige, noe som har skapt nye arbeidsplasser og økt økonomisk aktivitet i byen.
 • ** tettere forretningsforbindelser:** Samarbeid med svenske selskaper har blitt enklere takket være felles språklig forståelse. Dette har ført til økt handel og investeringer mellom Mebond og Sverige, noe som igjen har bidratt til økonomisk vekst.

Andre fordeler

Fordelene ved å satse på svensk oversettelse går utover det rent økonomiske. Her er noen andre positive aspekter:

 • Økt kulturell forståelse: Ved å kommunisere på svensk har Mebond styrket de kulturelle båndene med Sverige. Dette har ført til utveksling av kunst, musikk og andre kulturelle uttrykk, noe som har beriket livene til innbyggerne i begge land.
 • Bedre forholdet mellom naboer: Språkbarrieren mellom Norge og Sverige har blitt brutt ned, noe som har ført til et tettere og mer vennlig forhold mellom innbyggerne i de to landene. Dette har skapt en atmosfære av samarbeid og gjensidig respekt.

Unik lokal frase

Et eksempel på en unik lokal frase fra Mebond er “hælvær blid”. Dette uttrykket, som betyr “vær så snill” på standard norsk, oversettes direkte til “var så god” på svensk. Denne lille språklige nyansen gjenspeiler den vennlige og imøtekommende mentaliteten til folket i Mebond.

Ved å omfavne oversettelse til svensk har Mebond vist at språk kan være en brobygger mellom kulturer og økonomier. Dette eksemplet tjener som en inspirasjon for andre samfunn som ønsker å utvide horisonten og skape nye muligheter.

Profesjonelle svenske oversettelser for virksomheter, organisasjoner og enkeltpersoner i Mebond

Jeg er Mattias Bergström, profesjonell svensk oversetter med svensk som morsmål. Jeg har jobbet som oversetter på fulltid siden 1999 og har tusenvis av fullførte prosjekter og fornøyde kunder i porteføljen min. Jeg har solid erfaring og omfattende kunnskap både om språkene og kulturene jeg oversetter fra. Mitt mål er å levere oversettelser av høyeste kvalitet som er feilfrie.

Hvilke typer dokumenter og tekster oversetter jeg?

 • Markedsføringsmateriell: Brosjyrer, nettsider, pressemeldinger, produktbeskrivelser
 • Juridiske dokumenter: Kontrakter, avtaler, vilkår
 • Tekniske dokumenter: Brukerhåndbøker, instruksjoner, spesifikasjoner
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, regnskap, skjemaer
 • Medisinske dokumenter: Pasientjournaler, forskningsrapporter, kliniske studier
 • Offentlige dokumenter: Fødselsattester, vigselsattester
 • Nettsider, blogger, artikler

…og mye mer! Jeg oversetter alle typer tekster til svensk, uansett fagområde.

Hvilke filformater støtter jeg?

Jeg kan oversette fra de fleste vanlige filformater, inkludert:

 • Microsoft Word (.doc, .docx)
 • Microsoft Excel (.xls, .xlsx)
 • Microsoft PowerPoint (.ppt, .pptx)
 • PDF (.pdf)
 • HTML (.html, .htm)
 • Og flere!

Oversettelsesteknologi og programvare

Jeg bruker den nyeste oversettelsesteknologien og programvaren for å sikre effektive arbeidsflyter, konsistent terminologi og nøyaktige oversettelser av høy kvalitet. Dette inkluderer oversettelsesminner (TM), terminologidatabaser og kvalitetssikringsverktøy (QA).

Grundig kvalitetssikring for oversettelsene

Jeg har en streng kvalitetssikringsprosedyre for å sikre at alle mine oversettelser er nøyaktige, fullstendige og i samsvar med klientens behov. Jeg gjør også omfattende research på det aktuelle emnet i målteksten.

Maskinoversettelser kan være nyttige for å få en generell forståelse av en tekst, men de kan ikke erstatte den nøyaktigheten, flyten og kulturelle relevansen som en profesjonell menneskelig oversetter kan gi. Maskinoversettelser kan inneholde feil og unøyaktigheter, og de kan gjenspeile seg negativt på virksomheten din.

Strengt personvern i henhold til GDPR

Jeg forstår viktigheten av konfidensialitet, og jeg tar sikkerheten til dokumentene dine på alvor. Jeg overholder EUs personvernforordning (GDPR) og sikrer at alle dokumenter håndteres på en konfidensiell måte.

Rask levering og lave priser

Jeg tilbyr raske leveringstider og konkurransedyktige priser. Jeg tilbyr også en rabatt på 10 % for nye kunder.

Slik bestiller du oversettelser

Det er enkelt å bestille en oversettelse fra meg. Bare fyll ut kontaktskjemaet på nettsiden min og legg ved dokumentene du vil ha oversatt, så kommer jeg tilbake til deg med et pristilbud.
Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!