Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Salangen

Svensk oversettelse gir økonomisk vekst og mer til Salangen i Norge

Salangen kommune i Norge har allerede nytt godt av å tilby oversettelsestjenester til svensk. Dette har hatt en positiv innvirkning på lokalsamfunnet både økonomisk og på andre måter.

Økonomiske fordeler med svenske oversettelser

 • Tilgang til et større marked: Svenske oversettelser gjør at bedrifter og organisasjoner i Salangen kan nå ut til et mye større marked i Sverige. Det svenske markedet er et av de største i Europa, og tilgang til det gir Salangen-baserte virksomheter et betydelig mulighetsvindu.
 • Økt turisme: Kvalitetsoversettelser av informasjon om Salangen til svensk tiltrekker flere svenske turister. Disse besøkende bidrar til økonomien ved å bo på lokale hoteller, spise på restauranter og handle i butikker.
 • Forbedret samarbeid: Svenske oversettelser forenkler kommunikasjonen og samarbeidet mellom bedrifter og organisasjoner i Salangen og Sverige. Dette fører til økte forretningsmuligheter og sterke partnerskap over grensen.

Andre fordeler med oversettelser til svensk

 • Kulturell utveksling: Oversettelse av kulturelt innhold fra Salangen til svensk bidrar til å fremme en større forståelse og verdsettelse mellom de to landene. Det bygger et grunnlag for sterkere kulturelle bånd og samarbeid.
 • Økt tilgjengelighet av informasjon: Tilgjengelighet av viktige dokumenter og informasjon på svensk sikrer bredere og mer inkluderende formidling. Dette er spesielt nyttig for svensktalende individer som bor i eller besøker Salangen.

Et unikt uttrykk fra Salangen og dets svenske oversettelse

Et vanlig uttrykk i Salangen-dialekten er “Æ ska på butikken, æ”, som betyr “Jeg skal på butikken”. Den tilsvarende svenske oversettelsen er “Jag ska till affären”.

Profesjonelle svenske oversettelsestjenester i Salangen

Bedrifter og organisasjoner i Salangen som vurderer oversettelser til svensk bør søke tjenestene til erfarne og kvalifiserte oversettere. Profesjonelle oversettere forstår ikke bare språkets nyanser, men også de kulturelle forskjellene mellom Norge og Sverige, og gir nøyaktige og kulturelt passende oversettelser.

Profesjonelle svenske oversettelser for Salangen

Som profesjonell ekspert i svensk oversettelse har jeg arbeidet med tusenvis av prosjekter siden 1999. Jeg leverer overlegne oversettelser på svensk til virksomheter, foreninger og enkeltpersoner i Norge. Svensk er mitt morsmål og jeg har omfattende kultursensitivitet i språkene jeg oversetter fra.

Svenske oversettelser av høy kvalitet

Jeg kan oversette all slags dokumentasjon og tekster, deriblant:

 • Nettsider og webshops
 • Markedsføringsmateriell
 • Brosjyrer og flyers
 • Tekniske manualer
 • Juridiske dokumenter
 • Personlige dokumenter (sertifikater, diplomer, vitnemål etc.)
 • Korrespondanse
 • Kontrakter og avtaler

Jeg arbeider med alle standard filformater (.doc, .docx, .xls, .pdf, etc.) og bruker ledende oversettelsesteknologi og programvare til å bistå arbeidet mitt.

En streng kvalitetsprosess

Foruten avansert programvare innebærer min prosess grundig kvalitetskontroll for å sikre feilfrie oversettelser. Maskinoversettelser kan aldri måle seg med en profesjonell oversetter – de kan skade omdømmet til din bedrift eller virksomhet.

Fullstendig hemmelighold og raske resultater

Jeg legger stor vekt på at dine dokumenter behandles konfidensielt. Jeg har også raske leveringstider og meget konkurransedyktige priser. Som introduksjon tilbyr jeg en rabatt på 10% til nye kunder!

Slik bestiller du oversettelser

Det er enkelt å bestille en oversettelse fra meg – fyll ut skjemaet under, legg ved dokumentene du ønsker oversatt, og jeg vil gi deg et pristilbud.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!