Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Sømna

Svensk oversettelse gir økonomisk vekst og mer til Sømna i Norge

Sømna er en vakker kommune i Nordland som er kjent for sin fantastiske natur og vennlige befolkning. I de senere årene har Sømna også opplevd en økende interesse for svenske oversettelser, og dette har hatt en rekke positive effekter på lokalsamfunnet.

Økonomiske fordeler

Den mest åpenbare fordelen med svenske oversettelser for Sømna er de økonomiske fordelene. Sverige er et stort og viktig marked for norske bedrifter, og ved å tilby oversatte materialer kan disse bedriftene nå ut til et mye bredere publikum. Dette kan føre til økt salg, utvidet kundebase og nye forretningsmuligheter.

I tillegg kan svenske oversettelser også bidra til å tiltrekke turister fra Sverige til Sømna. Sverige er et av Norges største turistmarkeder, og ved å gjøre informasjon om Sømna tilgjengelig på svensk kan kommunen lokke flere besøkende. Dette kan gi et betydelig løft for den lokale reiselivsnæringen.

Andre fordeler

Det er ikke bare de økonomiske fordelene som gjør svenske oversettelser fordelaktige for Sømna. Oversatte materialer kan også bidra til å forbedre kommunikasjonen mellom Sømna og Sverige. Dette kan være spesielt viktig for bedrifter som samarbeider med svenske kolleger, eller for organisasjoner som samarbeider med svenske partnere.

Svenske oversettelser kan også bidra til å bygge broer mellom Sømna og Sverige. Ved å lære mer om det svenske språket og kulturen kan folket i Sømna få en bedre forståelse av naboene sine. Dette kan føre til sterkere relasjoner og et mer samarbeidsklima mellom de to landene.

Et unikt uttrykk fra Sømna

Et populært uttrykk fra Sømna er “Det e itjnå som e så gæli at det itj e godt for nåkka”. Dette uttrykket betyr at det ikke er noe galt som ikke fører noe godt med seg. Den svenske oversettelsen av dette uttrykket ville være “Det finns inget ont som inte har något gott med sig”.

Profesjonelle oversettelser

Kvaliteten på svenske oversettelser for Sømna er uhyre viktig. En dårlig oversatt tekst reflekterer negativt på bedriften eller organisasjonen som står bak oversettelsen. Svenske oversettelser for Sømna bør utføres av profesjonelle oversettere med erfaring med å oversette fra norsk til svensk. Ved å bruke en profesjonell oversetter kan du være trygg på at budskapet ditt blir nøyaktig kommunisert til et svensk publikum.

Profesjonelle svenske oversettelser for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner i Sømna

Jeg er Mattias Bergström, profesjonell svensk oversetter med svensk som morsmål. Jeg har over 20 års erfaring med oversettelser til svensk, på fulltid siden 1999. Mitt mål er alltid å levere oversettelser av ypperste kvalitet. Mitt arbeid kjennetegnes av at jeg leverer tekst som er helt fri for feil. Jeg har bred erfaring fra ulike emneområder og filformater, og leverer alltid oversettelser med riktig terminologi.

Hva slags tekster jeg kan oversette

Jeg har lang erfaring med å oversette en mengde ulike tekster og dokumenter, noen eksempler:

 • Nettsider og webshopper
 • Reklametekster, brosjyrer, nyhetsbrev, pressemeldinger
 • Kontrakter og avtaler
 • Tekniske manualer
 • Årsrapporter og offentlig informasjon

Jeg jobber med de fleste vanlige filformater:

 • Word (.doc, .docx)
 • Excel (.xls. .xlsx)
 • Powerpoint (.ppt, .pptx)
 • PDF
 • .txt, .html
 • …og flere

Oversettelsesprosessen

Jeg anvender de nyeste verktøyene og programvaren for oversettelser for å optimalisere prosessen. Det gir rask levering og oversettelser til konkurransedyktige priser. Her ser du hvordan jeg jobber:

 • Grundig gjennomlesing av dokumentene
 • Oversettelse med omhu for riktig terminologi tilpasset målgruppen
 • Korrekturlesing for å eliminere feil, og gi teksten naturlig språkflyt som i et originaldokument

Kvalitetssikring

Jeg har et strengt kvalitetssystem for å sikre at du som kunde mottar en plettfri og feilfri oversettelse. Jeg bruker også avansert oversettelsesprogramvare for å gjøre oversettelsen så smidig som mulig, samtidig som jeg ivaretar konsistens og riktig terminologi. Maskinoversettelser kan aldri måle seg med en profesjonell oversetter, da maskinoversettelser ofte inneholder unaturlige setningsoppbygninger, feil terminologi og grammatiske feil, noe som kan gi et negativt inntrykk av bedriften eller organisasjonen.

Strengt personvern

Jeg har strenge rutiner for personvern og fortrolighet. Informasjonen i dokumentene dine vil aldri bli delt med noen andre.

Rask levering til lave priser

Jeg jobber raskt, effektivt, og tilbyr svært rimelige priser. For nye klienter tilbyr jeg en introduksjonsrabatt på 10 %.

Slik bestiller du oversettelse

Det er superenkelt å bestille oversettelse! Bare fyll ut kontaktskjemaet, legg ved de aktuelle dokumentene, så kommer jeg fortløpende tilbake til deg med pristilbud. Det er bare å ta kontakt, så hjelper jeg deg gjerne!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!