Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Sør-Aurdal

Svensk oversettelse gir fordeler for Sør-Aurdal

Norge og Sverige har hatt tett samarbeid i århundrer. Dette gjenspeiles i nærheten mellom språkene, noe som gjør svensk oversettelse til et utmerket verktøy for Sør-Aurdal. Her skal vi se på de økonomiske og øvrige fordelene som svensk oversettelse gir lokalsamfunnet.

Økonomiske fordeler

Ved å gjøre tjenester og produkter tilgjengelig på svensk, kan bedrifter og organisasjoner i Sør-Aurdal utvide rekkevidden sin til det store svenske markedet. Med over 10 millioner svensktalende, er potensialet enormt. Svensk oversettelse kan bidra til:

 • Økt salg: Svensk oversatte nettsider og markedsføringsmateriell gjør bedriftens tilbud tilgjengelig for et bredere publikum.
 • Forbedret turisme: Sør-Aurdal er kjent for sin vakre natur og kan imøtekomme svenske turister ved å tilby svensk oversatte brosjyrer og informasjon.
 • Økt investering: Svensk oversettelse gjør Sør-Aurdal til et mer attraktivt sted for svenske investorer.

Andre fordeler

I tillegg til de økonomiske fordelene, kan svensk oversettelse gi andre fordeler for Sør-Aurdal:

 • Kommunikasjonsforbedring: Svensk oversettelse gjør det enklere å kommunisere med svenske samarbeidspartnere og kunder.
 • Kulturell utveksling: Å tilby svenskspråklige tjenester viser Sør-Aurdal som en inkluderende region åpen for samarbeid over grensen.
 • Tilgang til ressurser: Svensk oversettelse gjør det mulig å få tilgang til mer omfattende utvalg av informasjon og ressurser tilgjengelig på svensk.

Et eksempel fra Sør-Aurdal

Det lokale ordtaket, “Det ordner seg alltids i Bagn,” illustrerer den positive holdningen til utfordringer. Oversettelse av unike lokale ordtak, slik som dette, til svensk kan formidle regionens unike kultur for et svensk publikum.

Den svenske oversettelsen av uttrykket er “Det löser sig alltid i Bagn.”

Få hjelp

For å få profesjonelle, effektive svenske oversettelser finnes det mange muligheter. Her har Sør-Aurdal et fortrinn i sitt forhold til Sverige. I tillegg til individuelle oversettere, finnes det oversettelsesbyråer som kan bistå med større prosjekter.

Ved å investere i svensk oversettelse, kan Sør-Aurdal høste både økonomiske og andre fordeler i årene som kommer.

Profesjonell oversettelse fra Mattias Bergström

Jeg er Mattias Bergström, en erfaren svensk oversetter som har arbeidet fulltid med oversettelser til svensk siden 1999. Jeg tilbyr skreddersydde oversettelser for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner i Sør-Aurdal.

Hvilke typer dokumenter kan jeg oversette?

Som profesjonell oversetter kan jeg bistå med en rekke dokumenter, tekster og fagområder. Jeg kan oversette dokumenter, tekster og nettsteder innenfor blant annet følgende områder:

 • Markedsføring og reklame
 • PR (pressemeddelinger, nyhetsbrev etc.)
 • Forretningsdokumenter
 • Tekniske manualer og instruksjoner
 • Medisinske tekster
 • Juridiske dokumenter
 • Nettsteder

Jeg kan dessuten oversette en rekke ulike filformater, inkludert:

 • Microsoft Word-dokumenter (.doc, .docx)
 • Microsoft PowerPoint-presentasjoner (.ppt, .pptx)
 • Microsoft Excel-regneark (.xls, .xlsx)
 • PDF-filer
 • HTML-filer

Hvordan sikrer jeg kvalitet og effektivitet?

For å levere oversettelser av høyeste kvalitet, benytter jeg det seneste innen oversettelsesteknologi. Dette inkluderer oversettelsesprogramvare (CAT-verktøy) som sikrer at ord og uttrykk brukes konsistent. Dette gir teksten et helhetlig preg, og bidrar til oversettelser fri for feil.

Som en del av min kvalitetssikringsrutine, gjennomgår jeg alle oversettelser med en nøye blikk. I likhet med mange andre profesjonelle oversettere bruker jeg ikke maskinoversettelser i arbeidet mitt. Maskinoversettelser holder ofte lav kvalitet, og gir ikke den samme nyanserte og naturlige språkføringen som profesjonell oversettelse gir. Maskinoversettelser kan dessuten skape et inntrykk av uprofesjonalitet, noe som selvsagt vil ha negativ innvirkning på virksomheten.

Konfidensialitet, hurtige leveranser og lave priser

Som profesjonell oversetter holder jeg meg til strenge taushetsregler. Alle dine dokumenter blir behandlet på en sikker og konfidensiell måte. I tillegg til raske leveranser, tilbyr jeg konkurransedyktige priser på alle oversettelser. Nye kunder tilbys 10% rabatt på sin første oversettelse.

Bestill en oversettelse i dag

Å bestille en oversettelse er svært enkelt. Fyll ut e-postskjemaet nedenfor, og legg ved filene du ønsker oversatt. Jeg vil komme tilbake til deg raskt med et pristilbud. Det er helt uforpliktende å sende inn skjemaet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!