Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Sørfold

Svensk oversettelse styrker Sørfold – økonomisk og kulturelt

Sørfold kommune i Nordland har allerede hatt stor nytte av oversettelser til svensk, både innen næringsliv og i andre sammenhenger. Her ser vi nærmere på hvordan svensk språkkompetanse gir Sørfold og dets innbyggere mange fordeler.

Økt eksport til Sverige

Sverige er Norges viktigste handelspartner, og for næringslivet i Sørfold er det helt essensielt å kunne kommunisere godt med svenske kunder og samarbeidspartnere. Profesjonelle oversettelser av markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter og andre forretningsdokumenter er derfor en lønnsom investering. Dette gjør at bedrifter og organisasjoner i Sørfold kan nå ut til et langt større marked i nabolandet og dermed øke omsetningen.

Kulturutveksling og turisme

Sørfold har et rikt kulturliv, og oversettelser til svensk kan bidra til å gjøre lokale kulturarrangementer, utstillinger og attraksjoner mer tilgjengelige for svensker. Dette gjenspeiler seg også i turismesektoren, der godt oversatte brosjyrer, nettsider og annet informasjonsmateriale kan trekke til seg enda flere besøkende fra Sverige. I Sørfold vil dette både styrke næringslivet og bidra til viktig kulturutveksling på tvers av landegrensene.

Et eksempel fra Sørfold

Her i Sørfold har man et særpreget uttrykk som er vanskelig for utenforstående å forstå: “Æ ska flå dæ, så skinnjfillan flis.” På svensk ville en passende oversettelse kunne være “Jag ska klå dig så skinnet flyger”. Dette kraftfulle uttrykket gjenspeiler den røffe og uredde væremåten som preger folk her, og illustrerer hvor viktig det er med oversettelser som ikke bare ordrett overfører budskapet, men også formidler den kulturelle konteksten.

Profesjonelle oversettelser er nøkkelen

For å få de beste resultatene er det viktig å bruke profesjonelle oversettere til svensk. Disse har ikke bare språkkompetanse, men også kulturell innsikt som sikrer at de oversatte tekstene blir nøyaktige og tilpasset et svensk publikum.

Gjennom å satse på oversettelser til svensk, legger Sørfold et solid grunnlag for videre økonomisk vekst og kulturell berikelse.

Profesjonelle svenske oversettelser for Sørfold

Jeg er Mattias Bergström, en erfaren svensk oversetter som har jobbet på fulltid siden 1999. Med tusenvis av fullførte prosjekter og fornøyde kunder har jeg etablert en sterk posisjon i bransjen. Jeg oversetter til mitt morsmål, svensk, og har omfattende kulturell og språklig innsikt i språkene jeg jobber fra. Målet mitt er å levere oversettelser av høyeste kvalitet, der hver eneste setning er fri for feil.

Hvilke tekster kan jeg oversette?

Jeg oversetter et bredt utvalg av dokumenter, tekster og fagområder, deriblant:

  • Markedsføring og reklame: Nettsider, brosjyrer, produktbeskrivelser
  • Tekniske manualer og dokumentasjon
  • Kontrakter, avtaler, juridiske tekster
  • Offentlige dokumenter
  • Korrespondanse
  • Litteratur og skjønnlitterære tekster

Jeg er fleksibel når det kommer til filformater og kan håndtere de fleste vanlige filtyper.

Oversettelsesteknologi

For å sikre effektivitet og kvalitet, benytter jeg meg av moderne oversettelsesverktøy og programvare. Disse verktøyene hjelper meg med å opprettholde konsistens i terminologien og gir meg tilgang til omfattende ordbøker og referansemateriale.

Grundig kvalitetssikring

Jeg har en streng kvalitetssikringsrutine for alle oversettelser. Dette innebærer grundig gjennomlesning, redigering og korrekturlesing for å garantere at sluttproduktet er presist, velformulert og tilpasset den norske målgruppen. Maskinoversettelser kan aldri konkurrere med menneskelig språkforståelse, og dårlige oversettelser kan skade omdømmet til enhver bedrift eller organisasjon.

Konfidensialitet

Jeg tar konfidensialitet svært alvorlig. Samtlige dokumenter og opplysninger behandles med streng fortrolighet.

Raskt og rimelig

Jeg streber etter å levere oversettelser raskt, og til svært konkurransedyktige priser. Nye kunder får dessuten 10 % rabatt på sin første bestilling.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Å bestille er enkelt. Fyll ut e-postskjemaet nedenfor og legg ved dokumentet du ønsker oversatt, så vil jeg sende deg et prisoverslag så snart som mulig. Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!