Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Surnadal

Hvordan oversettelser til svensk allerede har gitt fordeler for Surnadal i Norge

Surnadal, en kommune i Møre og Romsdal, har nytt godt av oversettelser til svensk – både økonomisk og på andre måter. Den svensk-norske språknærheten tillater bedrifter og organisasjoner i Surnadal å utvide rekkevidden sin til det lukrative svenske markedet med minimal innsats.

Økonomiske fordeler for Surnadal

Når Surnadal-baserte virksomheter benytter profesjonelle oversettelsestjenester til svensk, åpner de dørene til et betydelig større marked. Sverige er den fjerde største økonomien i EU, og med et høyt nivå av kjøpekraft representerer svenske forbrukere og bedrifter et enormt potensiale for Surnadal-selskaper.

 • Større målgruppe: Oversettelse til svensk gjør det mulig for bedrifter i Surnadal å nå en langt større kundebase, noe som øker salgsmulighetene og stimulerer inntektsvekst.
 • Økt merkevaregjenkjenning: Svensk oversettelse hjelper Surnadal-bedrifter å etablere et sterkt merkevarebilde i Sverige. Dette baner vei for langsiktig suksess og kundeengasjement.
 • Konkurransefortrinn: Ved å tilby produkter og tjenester på svensk får Surnadal-bedrifter et forsprang på konkurrenter som ikke har gjort denne investeringen.

Andre fordeler med svensk oversettelse

I tillegg til de økonomiske insentivene, bidrar svensk oversettelse også til følgende:

 • Forbedrede relasjoner: Kommunikasjon på svensk fremmer tillit og forståelse mellom Surnadal og svenske partnere, og bidrar til sterkere forretningsforhold.
 • Kulturell utveksling: Oversettelse mellom norsk og svensk bidrar til en rikere kulturell utveksling mellom de to landene, og fremmer gjensidig respekt og forståelse.
 • Økt turisme: Surnadals reiselivsvirksomheter kan også dra nytte av svenske oversettelser ved å tiltrekke seg flere svenske turister. Å tilby informasjon og markedsføringsmateriell på svensk gjør Surnadal til et mer innbydende reisemål for svenske besøkende.

Unikt lokalt uttrykk fra Surnadal

For å illustrere hvordan Surnadal-norsk kan oversettes til svensk, her er et eksempel på en vanlig frase fra den lokale dialekten:

Surnadalsdialekt: “Det e itj så bærre, veit du.” Svensk oversettelse: “Det är inte så lätt, vet du.” Engelsk oversettelse (for referanse): “It’s not that easy, you know.”

Profesjonelle svenske oversettelser for Surnadal

Jeg er Mattias Bergström, en profesjonell svensk oversetter som har jobbet på fulltid siden 1999. Med tusenvis av fullførte prosjekter og fornøyde kunder har jeg god erfaring innen språket og kulturen jeg oversetter fra. Mitt mål er å levere oversettelser av høyeste kvalitet, og jeg streber etter å levere feilfrie tekster i alle prosjekter.

Oversettelse for bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner

Jeg har bred erfaring i å oversette ulike dokumenttyper og tekster, deriblant:

 • Markedsføring og reklame: Nettsider, brosjyrer, produktbeskrivelser
 • Juridiske dokumenter: Kontrakter, avtaler, forskrifter
 • Tekniske dokumenter: Brukermanualer, tekniske spesifikasjoner
 • Finansielle tekster: Årsrapporter, regnskap, økonomiske analyser
 • Vitenskapelige tekster: Forskningsartikler, akademiske tidsskrifter
 • Nettinnhold: Blogginnlegg, artikler, e-poster

Jeg arbeider med et bredt spekter av filformater, inkludert Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, InDesign og mange flere.

Oversettelsesteknologi og programvare

For å sikre effektivitet og konsistens bruker jeg avanserte CAT-verktøy (Computer-Assisted Translation). Disse verktøyene hjelper meg med å gjenbruke tidligere oversatte segmenter, opprettholde enhetlig terminologi og sikre at oversettelsene dine er av høyeste kvalitet.

Kvalitetssikring

Jeg har en streng kvalitetssikringsprosedyre på plass for å sikre at oversettelsene mine er nøyaktige, idiomatiske og kulturelt passende. Dette inkluderer grundig korrekturlesing og redigering, samt tilbakemelding fra andre profesjonelle oversettere ved behov. Samtidig forstår jeg at mange forretningsdokumenter er sensitive, og jeg garanterer fullt personvern for alle prosjekter.

I motsetning til maskinoversettelser som ofte produserer unøyaktige og stive resultater, er min profesjonelle menneskelige oversettelse av ypperste kvalitet. Maskinoversettelser kan skade virksomhetens omdømme og føre til misforståelser.

Rask og rimelig

Jeg streber etter å gi rask service og konkurransedyktige priser, og jeg tilbyr for tiden 10 % rabatt til nye kunder.

Slik bestiller du en oversettelse

Å bestille en oversettelse er enkelt. Bare fyll ut kontaktskjemaet på nettsiden min, legg ved dokumentene du ønsker oversatt, så kommer jeg tilbake til deg med et pristilbud.

Ta kontakt i dag, og la meg hjelpe deg med dine svenske oversettelsesbehov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!