Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Tydal

Hvordan oversettelser til svensk allerede har vært til fordel for Tydal i Norge

Tydal er en liten kommune i Trøndelag fylke som i økende grad har nytt godt av å øke tilgjengeligheten til svenske markeder. Oversettelser til svensk har vært en essensiell del av denne suksessen, og har bidratt både økonomisk og på andre måter for lokalsamfunnet.

Økonomiske fordeler

Ved å gjøre informasjon og tjenester tilgjengelig på svensk, har Tydal klart å nå ut til nye markeder og kundegrupper. Det har ført til økt turisme, eksport og investeringer fra Sverige. For eksempel har lokale håndverkere sett en oppsving i etterspørselen fra svenske kunder, og bedrifter har klart å utvide kundebasene sine utover Norges grenser.

Andre fordeler

Utover de økonomiske fordelene, har oversettelser til svensk også bidratt til:

 • Økt kulturelt samarbeid: Tilgang til svenske tekster og media har gitt innbyggere i Tydal en utdypet forståelse av svensk kultur. Det har ført til økte samarbeid og utveksling mellom de to landene på områder som kunst, musikk og utdanning.
 • Bedre kommunikasjon: Mulighet for å kommunisere på svensk har forbedret kommunikasjonen mellom bedrifter, organisasjoner og enkeltindivider i Tydal og Sverige. Det har gjort det enklere å samarbeide og forenkle transaksjoner og partnerskap.

En unik lokal frase

I tydalsdialekt er det et vanlig uttrykk som sier “Det e itjnå som e så gæli at det itj e godt førr nå”. Denne frasen kan oversettes til “Det er ingenting så galt at det ikke er godt for noe” på svensk. Det reflekterer den positive innstillingen til bygdas folk i Tydal, og deres evne til å finne noe positivt selv i utfordrende situasjoner.

Oversettelser for din virksomhet

Hvis du er en bedrift, organisasjon eller enkeltperson i Tydal som ønsker å få mest ut av det svenske markedet, er oversettelser til svensk noe du bør vurdere. Ved å investere i profesjonelle oversettelser, vil du ikke bare åpne døren til nye muligheter, men også vise respekt for svenske kunder og partnere.

Profesjonelle oversettelser fra engelsk, norsk, finsk og dansk

Jeg er en selvstendig profesjonell oversetter som tilbyr mine tjenester til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner i Tydal. Mitt navn er Mattias Bergström, født og oppvokst i Sverige. Svensk er mitt morsmål og arbeidsspråk. Jeg har jobbet som oversetter på heltid siden 1999 og har i årenes løp fullført tusenvis av oversettelser med svært fornøyde kunder i min portefølje.

Hvilke typer dokumenter kan jeg oversette?

Min erfaring dekker et bredt spekter, og jeg kan tilby oversettelser innen mange ulike felt og av ulike typer tekster:

 • Generelle tekster
 • Markedsføring og reklame
 • Tekniske manualer og brukerveiledninger
 • Websider og artikler
 • Juridiske dokumenter
 • Offentlige dokumenter
 • Årsrapporter

Oversettelser for alle filformater

Jeg kan jobbe med de fleste filformater, for eksempel:

 • Microsoft Office (.docx, .xlsx, .pptx, etc.)
 • PDF
 • HTML
 • InDesign

Kvalitet som prioritet

Min høyeste prioritet er å alltid levere oversettelser av høy kvalitet. Jeg gjør dette gjennom en grundig og omstendelig oversettelses- og kvalitetssikringsprosess. Først gjør jeg en grundig oversettelse for å sikre en nøyaktig og konsistent overføring av språk, tone og mening. Deretter korrekturleser jeg grundig for å eliminere potensielle feil og sikre at teksten er grammatisk korrekt og flyter godt.

Datamaskin-oversetter er ingen erstatning for menneskelig oversettelse.

Man bør være svært forsiktig med maskinoversettelser, siden de ofte kan inneholde feil og ikke klarer å fange nyansene og det kulturelle aspektet av et språk. En dårlig oversettelse kan være skadelig for en virksomhets omdømme.

Strengt fokus på diskresjon

Jeg har full forståelse av den sensitive naturen mange typer dokumenter har, og at diskresjon er avgjørende. Derfor er klientenes konfidensialitet min høyeste prioritet. Alle dokumenter behandles med den største forsiktighet og strengeste konfidensialitet

Konkurransedyktig pris og rask levering

Jeg tilbyr oversettelser til konkurransedyktige priser og jobber hardt for å sikre en rask levering av alle mine prosjekter. Som ny kunde vil du få 10% rabatt på ditt første oversettelsesoppdrag.

Slik bestiller du oversettelse

Å bestille oversettelsestjenester er enkelt. Bare fyll ut e-postskjemaet nedenfor og legg ved dokumentet du vil ha oversatt. Jeg vil da gi deg et pristilbud.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!