Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Åfjord

En samarbeidspartner for din bedrift i Åfjord

Jeg er en svensk forretningskonsulent med lang erfaring fra å bistå norske bedrifter – min historie strekker seg helt tilbake til 1999! Fra min base i Sverige, ønsker jeg nå å tilby omfattende tjenester til bedrifter i Åfjord. Jeg er dere forbindelse til Sverige, uansett hva deres profesjonelle behov innen svensk næringsliv er.

Profesjonelle tjenester for ditt selskap i Åfjord

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe din bedrift i Åfjord å oppnå økt omsetning og ekspansjon mot det svenske markedet:

 • Markedsundersøkelser og analyser: Få innsikt i det svenske markedet, konkurrenter og trender.
 • Strategisk forretningsutvikling: Utvikle en klar plan for å nå dine mål i Sverige.
 • Salg og markedsføring: Nå ut til de rette kundene i Sverige.
 • Nettverksbygging: Etabler kontakter med viktige aktører i svensk næringsliv.
 • Rekruttering: Finn de beste svenskspråklige talentene for din virksomhet.
 • Juridisk rådgivning: Sørg for at du etterfølger de svenske lovkravene.
 • Kundeservice: Yt førsteklasses kundeservice på svensk.
 • Perfekte oversettelser til svensk: Garantert feilfri kommunikasjon med svenske kunder og samarbeidspartnere.

Hvorfor velge meg for dine svenske forretningsbehov

Med min dype kompetanse og mangeårige erfaring innen norsk-svensk samarbeid, er jeg den ideelle partneren for din bedrift i Åfjord. Her er hvorfor:

 • Lokal markedskunnskap: Jeg har inngående forståelse for både det norske og svenske forretningslandskapet og de kulturelle forskjellene.
 • Sterkt nettverk: Jeg har etablert et bredt kontaktnettverk med organisasjoner, investorer og bedrifter i Sverige.
 • Resultatorientert: Jeg fokuserer på å oppnå håndfaste resultater og økt lønnsomhet for din virksomhet.

Åfjord og det svenske markedet

Åfjord ligger strategisk til, med nærhet til Trondheim og en voksende næringsklynge. Å etablere seg i Sverige kan være en spennende mulighet for å utvide markedet, utnytte det sterke svenske økonomiske klimaet og øke synligheten din utover det norske markedet.

La oss samarbeide for suksess

Jeg er klar til å utforske hvordan jeg kan bistå din bedrift mot ytterligere vekst og fremgang – avstanden er ikke noe hinder! Jeg ønsker å høre fra deg snart, slik at vi kan diskutere dine behov og muligheter nærmere. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!