Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Åkrehamn

Sverige som din forretningspartner i Åkrehamn

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter – helt siden 1999. Siden jeg er basert i Sverige har jeg en unik mulighet til å hjelpe bedrifter i Åkrehamn med alle deres behov knyttet til Sverige. Jeg vil være deres ressurs i Sverige og jeg kan skaffe hva dere enn trenger fra et profesjonelt svensk perspektiv.

Om Åkrehamn

Åkrehamn er en viktig fiskehavn og et servicesenter for den maritime industrien på Karmøy, beliggende i vakre Rogaland. Den sterke maritime og industrielle tradisjonen gir muligheter for samarbeid med svenske forretningspartnere.

Hvordan kan jeg hjelpe Åkrehamn med forretningsutvikling

Jeg tilbyr et bredt spekter av forretningstjenester, skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til bedrifter i Åkrehamn. Her er noen måter jeg kan hjelpe bedriften din til å ekspandere:

  • Markedsundersøkelse og analyse: Få dyp innsikt i det svenske markedet, inkludert trender, konkurrenter og muligheter.
  • Forretningsutvikling og strategi: Lag en effektiv plan for å gå inn på det svenske markedet eller utvid dine eksisterende operasjoner i Sverige.
  • Partnerskapsbygging og nettverk: Identifiser og bygg relasjoner med potensielle samarbeidspartnere, leverandører og kunder i Sverige.
  • Kultur- og forretningsetikette: Få dyp kunnskap om svensk forretningskultur, slik at dine interaksjoner er vellykkede og produktive.
  • Kommunikasjon og oversetting: Få perfekt oversatte dokumenter, nettsider, markedsføringsmateriell, forretningskorrespondanse og all annen viktig kommunikasjon til svensk.
  • Juridisk og administrativ støtte: Naviger i det svenske regelverket og forstå administrative avtaler og prosesser i Sverige.

Hvorfor velge meg til å støtte deres virksomhet i Åkrehamn

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor når de gjør forretninger i Sverige. Jeg tilbyr skreddersydde løsninger, kulturell forståelse og lokal svensk ekspertise for å hjelpe dere med å nå deres mål.

Jeg har et omfattende nettverk og er flytende i språk og kultur, noe som er uvurderlig for å bygge sterke relasjoner med svenske virksomheter. Med meg som din ressurs i Sverige kan dere fokusere på deres kjernevirksomhet, mens jeg tar meg av deres behov i Sverige.

Ta kontakt med meg

La oss samarbeide! Enten du ønsker å innhente et uforpliktende tilbud eller har et spesifikt behov, ser jeg frem til å høre fra deg. Avstanden er ikke en hindring – uansett hva du trenger i Sverige, klarer vi å løse dette sammen. Ta kontakt via epost for å starte samarbeidet i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!