Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ålesund

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Ålesund?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din virksomhet i Ålesund å lykkes. Min base i Sverige utgjør ingen barriere for å ivareta dine behov – tvert imot kan det gi deg en fordel.

Dine fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Å samarbeide med en svensk forretningskonsulent kan gi din bedrift i Ålesund flere fordeler:

  • Ekspertise på det svenske markedet: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, lover og regler, samt forretningskultur. Dette kan være uvurderlig informasjon for bedrifter som ønsker å ekspandere til Sverige eller handle med svenske selskaper.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelser er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrenser. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester for å sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og presist på svensk.
  • Effektivisering og kostnadsbesparelser: Min erfaring og nettverk i Sverige kan bidra til å effektivisere prosesser og redusere kostnader knyttet til dine svenske forbindelser.

Tjenester for din bedrift i Ålesund

Jeg tilbyr et omfattende utvalg av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Ålesund å nå sine mål:

  • Forretningsrådgivning: Jeg kan bistå deg med å utarbeide strategier, løse problemer og ta veloverveide beslutninger knyttet til dine svenske forbindelser.
  • Markedsplanlegging og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå ditt svenske publikum.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige, samt forhandle avtaler og bygge langsiktige relasjoner.
  • Administrative tjenester: Jeg kan bistå deg med administrative oppgaver knyttet til dine svenske forbindelser, for eksempel å registrere bedriften din i Sverige eller håndtere juridiske dokumenter.

Din svenske forbindelse

Jeg fungerer som din bro til Sverige, uavhengig av dine spesifikke behov. Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, handle med svenske selskaper, eller bare sikre at kommunikasjonen flyter knirkefritt, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som kan bidra til din suksess. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!