Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Alta

Øk din bedrift i Alta med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Alta som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene det svenske markedet har å tilby? Som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Dine behov, min ekspertise

Uansett dine spesifikke behov i Sverige, kan jeg hjelpe deg. Min omfattende erfaring og kunnskap om det svenske markedet gjør meg i stand til å tilby et bredt spekter av tjenester som kan bidra til å øke lønnsomheten til din bedrift i Alta.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og samarbeidspartnere ved å sikre at all din bedriftskommunikasjon er nøyaktig og kulturelt relevant.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske markedet, etablere deg i Sverige, og oppnå dine forretningsmål.
  • Markedsoperasjonelle tjenester: Utvid din rekkevidde og få kontakt med potensielle kunder i Sverige ved hjelp av effektive markedsføringsstrategier skreddersydd for det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Oppnå suksess i det svenske markedet med min hjelp til å utvikle og implementere resultatorienterte salgsstrategier.
  • Administrative tjenester: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål i Sverige.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å lose deg til suksess.
  • Bredt nettverk: Dra nytte av mitt omfattende nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg en fordel i det svenske markedet.
  • Kostnadseffektivitet: Unngå kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige ved å benytte deg av mine tjenester.
  • Språklig ekspertise: Kommuniser effektivt på svensk med mine flerspråklige ferdigheter.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er jeg dedikert til å hjelpe bedrifter i Alta nå sine mål i Sverige. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt samarbeide på tvers av landegrenser.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre om din bedrift og hvordan jeg kan hjelpe deg med å lykkes i Sverige. Kontakt meg i dag for å starte samarbeidet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!