Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Alvdal

Din svenske samarbeidspartner i Alvdal

Er du en bedrift i Alvdal som ser etter forretningsmuligheter i Sverige? Som erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til det svenske markedet.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Alvdal med å lykkes i Sverige:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en markedsføringsplan for det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle forretningsstrategier for å lykkes i Sverige.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og myndigheter i Sverige.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne salgsrepresentanter i Sverige, utvikle salgsmateriell på svensk og forhandle avtaler med svenske kunder.
  • Etablering og drift: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere et datterselskap i Sverige, og hjelpe deg med å forstå og overholde svenske lover og regler.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske samarbeidspartner:

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og jeg har god kunnskap om det svenske markedet.
  • Kostnadseffektivt: Å benytte seg av mine tjenester er mer kostnadseffektivt enn å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon.
  • Effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å komme raskt inn på det svenske markedet.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller i Alvdal måtte være. Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!