Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Alver

Øk forretningen din i Alver med mine svenske forretningstjenester

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Som din svenske kontaktperson, er jeg her for å hjelpe bedrifter i Alver med å få tilgang til et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan bidra til å øke lønnsomheten din.

Skreddersydde løsninger for Alver

Alver er en kommune med et blomstrende næringsliv, og mange bedrifter ser mot Sverige for å utvide virksomheten sin. Min beliggenhet i Sverige gjør det enkelt for meg å bistå deg med å navigere det svenske markedet og få kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: For å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere er det avgjørende å ha feilfri og nyansert kommunikasjon. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser av all din forretningskorrespondanse, markedsføringsmateriell og juridiske dokumenter til og fra svensk.
  • Markedføringsrådgivning: Å trenge inn på det svenske markedet krever en grundig forståelse av kulturen og forbruksvanene. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier skreddersydd for det svenske markedet, slik at du når målgruppen din og oppnår forretningsmålene dine.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller samarbeide med svenske selskaper, kan jeg hjelpe deg med å utvikle en solid forretningsplan og navigere i det juridiske og byråkratiske landskapet i Sverige.
  • Andre forretningstjenester: Jeg tilbyr også en rekke andre forretningstjenester som kan hjelpe deg med å lykkes i det norske markedet, for eksempel markedsundersøkelser, forretningsplanlegging og nettverksbygging.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til potensielle kunder, samarbeidspartnere og bransjeeksperter.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber effektivt og pålitelig for å levere tjenester av høy kvalitet som oppfyller dine spesifikke behov.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske kontaktperson, og jeg er klar til å hjelpe deg med å ta virksomheten din i Alver til neste nivå. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!