Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Andenes

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Andenes, Norge

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base ligger i Sverige, men jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan være til stor nytte for virksomheter i Andenes.

Øk forretningspotensialet ditt med svenske tjenester

Andenes er en idyllisk by med et blomstrende næringsliv. For å holde tritt med konkurransen og nå nye høyder, kan det være lurt å se mot Sverige for å få tilgang til verdifulle tjenester og kompetanse. Her er noen sentrale områder hvor jeg kan bistå:

  • Perfekte oversettelser: Språk er avgjørende for god kommunikasjon. Jeg sikrer at dine budskap blir nøyaktig og effektivt formidlet til et svensk publikum, slik at du kan utvide din markedsplass og bygge sterkere relasjoner med svenske samarbeidspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige eller navigere i det norske markedet, kan jeg tilby skreddersydd rådgivning basert på min omfattende erfaring og kunnskap om begge landene.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: Jeg samarbeider med deg for å utvikle effektive strategier for å nå dine mål i det svenske markedet. Dette inkluderer markedsundersøkelser, konkurrentanalyse, og utforming av målrettede kampanjer.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere resultatorienterte salgs- og markedsføringsstrategier for å øke din synlighet og tiltrekke nye kunder i Sverige.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske selskaper er avgjørende for suksess. Jeg kan bistå deg med å knytte kontakter og bygge verdifulle forbindelser i det svenske næringslivet.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i dagens globale marked. Med min erfaring, kompetanse og nettverk i Sverige, er jeg din perfekte samarbeidspartner for å realisere dine forretningsambisjoner.

  • Bred erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Dyptgående kunnskap: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr mine tjenester for å oppnå dine mål.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg sørger for tydelig og effektiv kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Enten du trenger hjelp med å komme inn på det svenske markedet, utvide din virksomhet eller bare forbedre kommunikasjonen med svenske partnere, er jeg her for å hjelpe deg.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift til nye høyder. Avstanden mellom Andenes og Sverige er ingen hindring – vi kan enkelt samarbeide digitalt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!