Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Årdal

Din svenske samarbeidspartner i Årdal

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til virksomheter i Årdal. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot kan min svenske kompetanse gi din bedrift i Årdal en unik fordel.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Årdal?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Øk synligheten din og nå nye kunder i Sverige ved hjelp av effektive markedsføringsstrategier og tydelig kommunikasjon på svensk.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere nye forretningsideer, utvide virksomheten din til Sverige eller optimalisere eksisterende prosesser.
  • Salg og forretningsforbindelser: Etabler kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige, og få hjelp med å forhandle frem avtaler.
  • Juridiske spørsmål: Få veiledning om svenske lover og regler som kan påvirke din virksomhet.
  • Administrasjon og compliance: Sørg for at bedriften din overholder alle svenske lover og forskrifter.

Perfekte svenske oversettelser

Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for suksess i det svenske markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt tilpasset måte.

Din bro til Sverige

Med min omfattende erfaring og dype kunnskap om det svenske markedet, fungerer jeg som din bro til Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Årdal, er jeg her for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker alle dine behov i det svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for det svenske næringslivet og kulturen.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg sikrer effektiv og tydelig kommunikasjon på tvers av landegrensene.

Kontakt meg i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et produktivt samarbeid. Ta kontakt via e-post for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Årdal å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!