Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Årnes

En profesjonell svensk forretningskonsulent tilgjengelig for bedrifter i Årnes

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med lang fartstid i å hjelpe norske bedrifter – helt siden 1999. Siden jeg er basert i Sverige har jeg opparbeidet meg ekspertise på det svenske markedet, og kan dermed åpne dører for bedrifter i Årnes som ønsker å utvide sin virksomhet til Sverige.

Omfattende tjenester tilpasset dine behov

For å hjelpe bedrifter i Årnes med å lykkes i Sverige tilbyr jeg følgende tjenester:

  • Markedsanalyse og strategi: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet og utvikle en effektiv strategi for inngang og vekst.
  • Forretningsutvikling: Jeg støtter deg med å identifisere og kontakte potensielle samarbeidspartnere, kunder og leverandører i Sverige.
  • Kulturavkoding: Svensk forretningskultur har sine egne nyanser – jeg hjelper deg med å navigere det svenske forretningslandskapet for å bygge vellykkede relasjoner
  • Markedsføringstilpasning: Jeg sørger for at markedsføringsmaterialet ditt er kulturelt passende og resonnerer med et svensk publikum.
  • Perfekte oversettelser til svensk: Språkbarrieren fjernes med feilfrie oversettelser av all forretningskommunikasjon og dokumenter.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Ved å velge meg som din svenske forretningskonsulent får bedriften din i Årnes følgende fordeler:

  • Kostnadseffektiv utvidelse: Min lokale tilstedeværelse i Sverige sparer deg for kostnadene ved å reise og etablere deg på dette markedet.
  • Raskere time-to-market: Min kunnskap om svenske forretningspraksiser sikrer en rask og effektiv prosess.
  • En sømløs kulturell bro: Jeg hjelper deg å overvinne språklige og kulturelle barrierer – som gir deg et forsprang i konkurransen.

Din kobling i Sverige

Jeg er her for å være din partner for suksess i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i nabolandet – enten store eller små – står jeg klar til å hjelpe.

La oss starte vårt samarbeid

Ta det første steget mot å styrke virksomheten din i Sverige! Jeg ser frem til å høre fra deg og starte samarbeidet. Fyll ut e-postskjemaet nedenfor for å diskutere dine spesifikke behov. Avstanden er aldri et problem!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!