Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Årstein

En profesjonell svensk forretningskonsulent strekker ut en hjelpende hånd til bedrifter i Årstein

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med hjelpe norske bedrifter – helt siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg tilby et bredt spekter av profesjonelle og verdifulle svenske tjenester til bedrifter som deres i Årstein. La meg være deres kontaktpunt i Sverige, uansett hva dine forretningsbehov er. Med min ekspertise og erfaring, vil jeg sørge for at dere får den støtten dere trenger for å utvide virksomheten og nå deres mål.

Omfattende tjenester tilpasset deres behov

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan bistå virksomheten din på mange nivå. Her er noen eksempler:

  • Markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, slik at du kan ta informerte beslutninger om utvidelse eller samarbeid.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan samarbeide med deg for å utvikle strategier for å styrke virksomheten i Sverige.
  • Oversettingstjenester: Jeg sørger for at all forretningskommunikasjon og dokumenter oversettes til perfekt svensk.
  • Juridisk rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske rettssystemet og sikre etterlevelse av lover og forskrifter.
  • Administrativ støtte: Jeg kan gi støtte med oppgaver som fakturering, bokføring og kundebehandling.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningskonsulent

Jeg har et unikt tilbud til bedrifter i Årstein. Min mangeårige erfaring innen norsk og svensk virksomhet gjør meg spesielt godt egnet til å hjelpe deg med å navigere de kulturelle og forretningsmessige forskjellene mellom de to landene. Jeg har et sterkt nettverk av kontakter og ressurser tilgjengelig i Sverige, noe som kan være svært verdifullt når dere skal etablere eller drive virksomhet i det svenske markedet. I tillegg er jeg flytende i både norsk og svensk, som lar oss kommunisere sømløst og presist.

Avstanden mellom Årstein og min base i Sverige er ingen hindring, vi kan samarbeide effektivt ved hjelp av moderne teknologi og kommuniseringsverktøy.

La oss samarbeide

Ved å velge meg som din svenske forretningskonsulent, kan du forvente et dedikert og målrettet samarbeid som tar sikte på å styrke din tilstedeværelse i Sverige. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte på et partnerskap bygget på gjensidig suksess. Kom i gang ved å kontakte meg via e-postskjemaet nedenfor.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!