Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ås

Øk forretningen din i Ås med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Ås som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Ås?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Ås å vokse og blomstre:

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og samarbeidspartnere ved å sikre at all din markedsføringsmateriale, nettsider og forretningsdokumenter er feilfri oversatt til svensk.
  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Få hjelp med å navigere det svenske markedet, etablere kontakt med svenske kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dine mål.
  • Forretningsrådgivning: Dra nytte av min ekspertise og innsikt i det svenske næringslivet for å ta velinformerte beslutninger og oppnå dine forretningsmål.
  • Administrative tjenester: Få bistand med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring, kunnskap og nettverk kan jeg hjelpe deg med å:

  • Overvinne språkbarrierer: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg sørger for at budskapet ditt blir forstått tydelig og presist.
  • Spare tid og penger: Unngå kostbare feil og forsinkelser ved å la meg veilede deg gjennom komplekse prosesser og prosedyrer.
  • Få en konkurransefordel: Skille deg ut fra konkurrentene ved å dra nytte av min ekspertise på det svenske markedet.

Å bygge bro mellom Norge og Sverige

Som din svenske forretningsforbindelse er jeg her for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige, uansett dine profesjonelle behov. Avstanden er ikke noe problem – ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!