Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Åsgårdstrand

Din svenske samarbeidspartner i Åsgårdstrand

Som erfaren næringslivsrådgiver i Sverige, med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringsdrivende i Åsgårdstrand. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Åsgårdstrand

Jeg forstår de unike behovene til bedrifter i Åsgårdstrand, og jeg er forberedt på å bistå deg med en rekke svenske tjenester som kan bidra til å øke lønnsomheten din.

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til feilfritt svensk er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet.
  • Effektiv forretningsutvikling i Sverige: Jeg hjelper deg med å navigere det svenske næringslivet, etablere kontakt med potensielle kunder og partnere, og utvide virksomheten din til Sverige.
  • Lokal markedsinnsikt og rådgivning: Få verdifull innsikt i det svenske markedet, forbrukertrender og konkurrentlandskapet for å ta velinformerte beslutninger for din bedrift.
  • Støtte med administrative oppgaver: Jeg bistår deg med administrative oppgaver knyttet til din virksomhet i Sverige, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Din beste forbindelse til Sverige

Å velge meg som din samarbeidspartner i Sverige gir deg flere fordeler:

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Min lange erfaring og dype bransjekunnskap sikrer at du får kvalifiserte råd og veiledning tilpasset din bedrifts spesifikke behov.
  • Effektiv kommunikasjon og samarbeid: Jeg er dedikert til å bygge sterke relasjoner med mine kunder og sørge for effektiv kommunikasjon og samarbeid gjennom hele prosessen.
  • Kostnadseffektiv løsning: Å benytte mine tjenester i Sverige er ofte mer kostnadseffektivt enn å ansette egne ansatte i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift i Åsgårdstrand til nye høyder. Avstanden mellom Norge og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Send meg en e-post for å starte dialogen.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!