Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Asker

Din svenske forbindelse til vekst i Asker

Er du en bedrift i Asker som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med svenske forretningsspørsmål? Som erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess i det svenske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Asker?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Asker å vokse og blomstre:

  • Språktjenester: Feilfri og profesjonell oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon med svenske kunder, partnere og myndigheter. Med min ekspertise innenfor perfekt oversettelse kan du sikre at budskapet ditt når frem på en klar og tydelig måte.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet, og kan gi deg verdifull innsikt i lover, regler, skatter og forretningspraksis. Denne kunnskapen kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger og unngå fallgruver når du opererer i Sverige.
  • Markedskunnskap: Det svenske markedet har sine egne unike egenskaper og preferanser. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Etablering og drift: Å etablere og drive virksomhet i Sverige kan være en komplisert prosess. Jeg kan bistå deg med alt fra registering av selskap til å finne kontorlokaler og navigere i byråkratiet.

Hvorfor velge meg som din svenske samarbeidspartner?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet en rekke norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Min solide erfaring og dokumenterte resultater gjør meg til et trygt valg for din bedrift.
  • Unik forståelse for både norske og svenske forretningskulturer: Min bakgrunn og erfaring gir meg en dyp forståelse for både norske og svenske forretningskulturer. Dette gjør meg i stand til å bygge bro mellom de to landene og sikre en smidig og effektiv kommunikasjon og samarbeid.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå din bedrifts spesifikke behov og mål, og skreddersyr deretter mine tjenester for å møte akkurat dine forventninger.
  • Avstand er ingen hindring: Takket være moderne teknologi kan jeg effektivt bistå din bedrift i Asker, uansett fysisk avstand.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet!

Jeg er din svenske forbindelse til nye muligheter. Er du klar til å ta din bedrift i Asker til neste nivå? Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!