Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Askim

Din svenske samarbeidspartner i Norge: Øk bedriftens suksess med mine tjenester

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg enormt potensial i Askim-regionen. Jeg tilbyr skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov innenfor en rekke sentrale forretningstjenester på svensk.

Perfekte svenske oversettelser

Et avgjørende element for enhver bedrift som ønsker å utvide seg til Sverige, er å ha feilfri og nyansert kommunikasjon. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt når frem på en måte som resonerer med det svenske markedet.

Andre viktige forretningstjenester

Min ekspertise strekker seg langt utover oversettelser. Jeg tilbyr omfattende forretningsstøtte innenfor områder som:

  • Markedsplanlegging og -analyse: Få inngående kunnskap om det svenske markedet og utvikle effektive strategier for å nå dine mål.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvide virksomheten din til Sverige og navigere i det svenske regelverket.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Utvikle og implementere effektive salgs- og markedsføringsstrategier som er tilpasset det svenske markedet.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med svenske selskaper og organisasjoner som kan bidra til å fremme din virksomhet.

Din beste samarbeidspartner i Sverige

Som din svenske samarbeidspartner tilbyr jeg mer enn bare tjenester. Jeg fungerer som din bro til det svenske markedet, og gir deg verdifull innsikt og ekspertise som kan bidra til å øke bedriftens suksess.

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske næringslivet og kulturen, noe som gir deg en fordel over konkurrentene.
  • Erfaring og ekspertise: Med lang erfaring innen forretningsrådgivning, kan jeg hjelpe deg med å navigere i komplekse situasjoner og ta veloverveide beslutninger.
  • Personlig tilnærming: Jeg er dedikert til å forstå dine individuelle behov og skreddersyr løsninger som passer perfekt for din bedrift.

Avstand er ingen hindring

Jeg befinner meg kanskje i Sverige, men avstand er ingen hindring for effektivt samarbeid. Vi kan enkelt holde møter og kommunisere via digitale plattformer, slik at du får den støtten du trenger, akkurat når du trenger den.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå på det svenske markedet? Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et vellykket samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!