Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Askøy

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din virksomhet i Askøy?

Som erfaren svensk bedriftskonsulent med en lang historie med å bistå norske virksomheter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Askøy og hjelpe dem med å nå sine mål. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid.

Skreddersydde løsninger for Askøy

Askøy, med sin beliggenhet nær Bergen og sitt fokus på innovasjon og bærekraft, har et stort potensial for vekst. Jeg forstår de unike behovene til virksomheter i Askøy og kan tilby skreddersydde løsninger som hjelper dem å lykkes i det svenske markedet.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Jeg tilbyr omfattende forretningsrådgivning for å hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle forskjeller og ta velinformerte beslutninger.
  • Markedsoppføring og salg: Få hjelp med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi for å nå det svenske markedet.
  • Etablering og drift: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige.
  • Nettverksbygging: Dra nytte av mitt nettverk av svenske forretningskontakter for å bygge relasjoner og få fotfeste i det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse for både det norske og svenske næringslivet.
  • Lokalkunnskap: Jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og utviklingene i det svenske markedet, slik at jeg kan gi deg de beste rådene.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og skreddersy mine tjenester for å oppnå dine mål.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller i din egen by måtte være. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å lykkes i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!