Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Askvoll

Din svenske samarbeidspartner i Askvoll

Er du en bedriftseier i Askvoll som søker nye muligheter for vekst og suksess? Ønsker du å utvide horisonten og dra nytte av det svenske markedet, men mangler den lokale kunnskapen og kontaktene som trengs? Da kan jeg være den perfekte samarbeidspartneren for deg!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg tilby Askvoll-bedrifter et bredt spekter av tjenester som kan bidra til å øke deres økonomiske fordeler og konkurranseevne.

Tjenester for å styrke din bedrift i Askvoll

  • Feilfri svensk oversettelse: Språk er et avgjørende element i effektiv kommunikasjon. Jeg kan sikre at ditt budskap når frem til det svenske markedet på en klar, profesjonell og feilfri måte. Med mine ekspertise innen oversettelse kan du være trygg på at nyansene og hensikten i din kommunikasjon blir nøyaktig formidlet.
  • Markedskommunikasjon og merkevarebygging: Å bygge et sterkt merkevarenavn i Sverige krever en dyptgående forståelse av markedet og kulturen. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og kampanjer som resonerer med det svenske publikum, og som bidrar til å øke merkevarekjennskapen og lojaliteten.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller bare forbedre din generelle forretningsdrift, kan jeg tilby verdifull rådgivning og veiledning. Jeg har omfattende erfaring innen ulike bransjer, og kan hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og ta veloverveide beslutninger.

Hvorfor velge meg?

Det finnes mange grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Askvoll:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en solid track record for å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Dyp forståelse for det svenske markedet: Jeg har inngående kunnskap om svensk kultur, forretningsskikk og regelverk, noe som er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.
  • Personlig tilnærming: Jeg er dedikert til å bygge sterke relasjoner med mine kunder og forstå deres individuelle behov. Jeg vil jobbe tett med deg for å utvikle løsninger som er skreddersydde for din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon og unngår misforståelser.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er distanse ingen hindring for vårt samarbeid. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt kommunisere og samarbeide online.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å ta din bedrift i Askvoll til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!