Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Aure

Øk din bedrift i Aure med mine svenske tjenester

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg tilby Aure-bedrifter et bredt spekter av svenske tjenester som kan hjelpe dem å lykkes.

Slik kan jeg hjelpe din bedrift i Aure

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sikre at budskapet ditt blir nøyaktig og flytende oversatt til svensk. Dette er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og investorer.

  • Andre viktige og lukrative forretningstjenester: Jeg tilbyr en rekke andre tjenester som kan hjelpe din Aure-bedrift å vokse og blomstre i Sverige. Min ekspertise omfatter forretningsutvikling, markedsføring, salgsstrategi, nettverksbygging og mer.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet mange norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Min dokumenterte erfaring beviser at jeg kan levere resultater.

  • Dyp forståelse for det svenske markedet: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningslandskapet. Dette gjør meg i stand til å gi deg ekspertveiledning som er skreddersydd for dine spesifikke behov.

  • Effektiv kommunikasjon og samarbeid: Jeg forstår viktigheten av å bygge sterke relasjoner med mine klienter. Jeg er dedikert til å gi deg effektiv kommunikasjon og tett samarbeid gjennom hele prosessen.

  • Avstand er ingen hindring: Selv om jeg er basert i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med bedrifter i Aure takket være moderne teknologi og kommunikasjonsverktøy.

Bli min neste fornøyde kunde

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Aure. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift til å nå nye høyder.

Kontakt meg i dag for en gratis konsultasjon!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!