Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Aurland

Slik kan jeg hjelpe din bedrift i Aurland å lykkes i Norge

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Som din svenske kontaktperson, er jeg her for å bistå din bedrift i Aurland med å få mest mulig ut av det norske markedet, uansett dine spesifikke behov.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Aurland

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Aurland å vokse og blomstre. Her er noen av de viktigste områdene jeg kan bistå deg med:

  • Perfekte oversettelser: Språklige barrierer kan være en utfordring for ethvert selskap som ønsker å utvide til et nytt marked. Jeg kan levere profesjonelle og kulturelt relevante oversettelser av all din markedsføringsmateriale, nettsider og forretningsdokumenter, slik at du kan kommunisere effektivt med dine norske kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Det norske næringslivet har sine egne lover, regler og skikker. Jeg kan gi deg råd og veiledning om hvordan du navigerer i dette landskapet, slik at du kan unngå fallgruver og dra nytte av fordelaktige muligheter.
  • Markedskjennskap: Jeg har omfattende kunnskap om det norske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å forstå dine konkurrenter, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Å etablere og drive et datterselskap i Norge kan være en kompleks prosess. Jeg kan hjelpe deg med hvert trinn i prosessen, fra å registrere selskapet ditt til å overholde norske lover og regler.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Aurland:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes, og jeg har en dyp forståelse av både det norske og svenske næringslivet.
  • Lokalkunnskap: Jeg kjenner det norske markedet godt, og jeg har et bredt nettverk av kontakter i Norge.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg personlig service og skreddersydde løsninger som møter din bedrifts spesifikke behov.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedrift i Aurland som ønsker å utvide til Norge, eller hvis du trenger hjelp med å navigere i det norske markedet, så ta kontakt med meg i dag. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift å lykkes.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!