Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Aurskog-Høland

Som svensk forretningskonsulent kan jeg hjelpe din bedrift i Aurskog-Høland

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Aurskog-Høland. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å imøtekomme dine behov. Tvert imot kan min svenske forankring gi din bedrift en unik fordel.

Skreddersydde tjenester for norske bedrifter

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Ønsker du å nå ut til nye kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi og etablere kontakt med potensielle kunder.
  • Forretningsutvikling: Trenger du hjelp med å utvikle nye forretningsidéer eller utvide din virksomhet til Sverige? Jeg kan bistå deg med å identifisere muligheter, lage planer og sette dem ut i livet.
  • Juridiske og administrative tjenester: Navigere i det svenske regelverket kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å forstå gjeldende lover og forskrifter, samt sette deg i kontakt med relevante juridiske og administrative ressurser.
  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i næringslivet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester på svensk, slik at du kan være sikker på at budskapet ditt blir forstått tydelig og korrekt.

Din bro til Sverige

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring og kunnskap kan jeg være din bro til Sverige, og hjelpe deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Jeg har dybdekunnskap om både det norske og svenske markedet, samt forretningsutvikling generelt.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med mine kunder for å forstå deres behov og levere effektive løsninger.
  • Lokalkjennskap: Min base i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske markedet og kulturen.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Distansen mellom Norge og Sverige er ingen hindring for suksess.

I skjemaet kan du legge igjen en kort beskrivelse av din bedrift og dine behov, så tar jeg kontakt med deg for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg videre.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!