Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bærum

Din svenska forretningspartner i Bærum

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg frem til å bistå virksomheter i Bærum med deres forretningsbehov i Sverige. Bærum, med sin nærhet til Oslo og sitt blomstrende næringsliv, er et attraktivt sted for norske bedrifter som ønsker å utvide til Sverige.

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe Bærum-bedrifter med å lykkes i det svenske markedet, herunder:

  • Feilfri oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med det svenske publikum.
  • Markedsinnsikt og rådgivning: Få verdifull innsikt i det svenske markedet, forbrukertrender og konkurrentlandskapet for å ta velinformerte beslutninger om din svenske forretningsstrategi.
  • Forretningsutvikling og nettverksbygging: Etabler kontakt med potensielle svenske kunder, partnere og investorer gjennom mitt nettverk av forretningskontakter i Sverige.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier skreddersydd for det svenske markedet for å nå dine mål for forretningsvekst.
  • Administrativ bistand: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål for å sikre at virksomheten din overholder svenske lover og regler.

Ved å benytte mine tjenester kan Bærum-bedrifter dra nytte av følgende fordeler:

  • Reduserte kostnader: Unngå kostbare feil og forsinkelser forbundet med unøyaktige oversettelser og mangel på lokalkunnskap.
  • Økt effektivitet: Få rask og effektiv tilgang til det svenske markedet med bistand fra en erfaren svensk forretningspartner.
  • Forbedrede forretningsmuligheter: Øk sjansene for suksess i Sverige gjennom strategisk rådgivning og nettverksbygging.
  • Spar tid og ressurser: Fokuser på din kjernevirksomhet mens jeg tar hånd om dine svenske forretningsbehov.

Som din svenske forretningspartner i Bærum er jeg din kontaktpunkt for alt relatert til å gjøre forretninger i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Ta gjerne kontakt med meg i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din Bærum-bedrift med å lykkes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!