Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Beiarn

Din svenske forretningsforbindelse i Beiarn

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til næringsdrivende i den idylliske byen Beiarn. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine forretningsbehov – tvert imot kan det være en stor fordel.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Beiarn

Jeg forstår at norske bedrifter kan ha behov for ulike tjenester fra Sverige. Her er noen eksempler på hvordan jeg kan hjelpe deg:

 • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sørge for profesjonelle og nyanserte oversettelser til svensk.
 • Forretningsrådgivning: Jeg kan bistå deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier, markedsføringsplaner og økonomistyringssystemer.
 • Salgs- og forretningsutvikling: Ønsker du å øke salget eller ekspandere virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye markeder, etablere kontakter og utvikle effektive salgsstrategier.
 • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av forretningskontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent, meg selv inkludert:

 • Unik innsikt i det svenske markedet: Jeg har mange års erfaring og god forståelse for det svenske næringslivet, dets kultur og regelverk. Dette kan være en uvurderlig ressurs for din bedrift.
 • Kostnadseffektivitet: Samarbeid med en konsulent i Sverige kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette egne ansatte i Sverige.
 • Fleksibelt samarbeid: Du kan velge å benytte deg av mine tjenester på timebasis eller etter prosjekt, avhengig av dine behov.

Din bro til Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller i Beiarn måtte være. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon, og la oss diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Din svenske forretningsforbindelse i Beiarn

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til næringsdrivende i den idylliske byen Beiarn. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine forretningsbehov – tvert imot kan det være en stor fordel.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Beiarn

Jeg forstår at norske bedrifter kan ha behov for ulike tjenester fra Sverige. Her er noen eksempler på hvordan jeg kan hjelpe deg:

 • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sørge for profesjonelle og nyanserte oversettelser til svensk.
 • Forretningsrådgivning: Jeg kan bistå deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier, markedsføringsplaner og økonomistyringssystemer.
 • Salgs- og forretningsutvikling: Ønsker du å øke salget eller ekspandere virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye markeder, etablere kontakter og utvikle effektive salgsstrategier.
 • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av forretningskontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent, meg selv inkludert:

 • Unik innsikt i det svenske markedet: Jeg har mange års erfaring og god forståelse for det svenske næringslivet, dets kultur og regelverk. Dette kan være en uvurderlig ressurs for din bedrift.
 • Kostnadseffektivitet: Samarbeid med en konsulent i Sverige kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette egne ansatte i Sverige.
 • Fleksibelt samarbeid: Du kan velge å benytte deg av mine tjenester på timebasis eller etter prosjekt, avhengig av dine behov.

Din bro til Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller i Beiarn måtte være. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon, og la oss diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!