Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Berkåk

Din svenske samarbeidspartner i Berkåk

Er du en bedriftseier i Berkåk som leter etter nye muligheter for vekst og utvikling? Ser du mot Sverige for å utvide horisonten din og nå nye kunder? Da kan jeg være den perfekte samarbeidspartneren for deg.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle og språklige nyansene som er involvert i å gjøre forretninger på tvers av landegrensene.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Ønsker du å nå et svensk publikum med markedsføringsmateriell, nettstedsinnhold eller andre dokumenter? Jeg kan hjelpe deg med profesjonelle oversettelser som fanger essensen av budskapet ditt og resonerer med svenske lesere.
  • Forretningsutvikling: Leter du etter nye forretningsmuligheter i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere, samt utvikle strategier for å komme inn på det svenske markedet.
  • Markedskonsultasjon: Trenger du hjelp med å tilpasse markedsføringsstrategien din til det svenske markedet? Jeg kan gi deg råd om kulturelle preferanser, forbrukertrender og effektive markedsføringskanaler i Sverige.
  • Andre tjenester: I tillegg til ovennevnte, kan jeg også hjelpe deg med en rekke andre forretningstjenester, for eksempel å etablere et datterselskap i Sverige, forstå svenske regler og forskrifter, og finne pålitelige leverandører.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Berkåk:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både svensk og norsk, noe som sikrer klar og effektiv kommunikasjon.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Berkåk å vokse og lykkes, vennligst ta kontakt i dag. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å nå dine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!