Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Birkeland

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Birkeland

Birkeland er en idyllisk bygd i Aust-Agder fylke, kjent for sine naturskjønne omgivelser og sitt vennlige samfunn. Bygda har en blomstrende næringsliv, med mange bedrifter innenfor ulike sektorer. Men for å lykkes i dagens globale marked, kan det være nødvendig å se utover landegrensene.

Her er hvor jeg kommer inn i bildet. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester til Birkelands bedrifter. Med base i Sverige kan jeg bistå med en rekke viktige tjenester som kan bidra til din økonomiske suksess.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Birkeland?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Markedskommunikasjon: Å nå ut til et nytt publikum i Sverige kan være en effektiv måte å utvide din kundebase på. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og materiell på svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med potensielle kunder i Sverige.
  • Forretningsutvikling: Å etablere seg på det svenske markedet kan åpne opp for nye muligheter. Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet, finne potensielle samarbeidspartnere og kunder, og utvikle en vellykket strategi for å komme inn på markedet.
  • Salgsstøtte: Å selge produkter eller tjenester til svenske kunder krever kunnskap om det svenske markedet og kulturen. Jeg kan hjelpe deg med å forstå dine kunders behov, utvikle effektive salgsstrategier og presentasjoner, og forhandle avtaler på svensk.
  • Juridiske tjenester: Å navigere det juridiske systemet i et annet land kan være utfordrende. Jeg kan samarbeide med svenske advokater for å sikre at du overholder alle lover og regler, og for å beskytte dine interesser i Sverige.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningskonsulent?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Birkeland:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Med base i Sverige har jeg god kjennskap til det svenske markedet, kulturen og forretningsmiljøet. Dette gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde råd og veiledning.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få din bedrift inn på markedet og finne potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er avstand ingen hindring for å samarbeide med deg. Vi kan enkelt holde møter og kommunisere via telefon, e-post og videokonferanser.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Birkeland med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!