Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Birketveit

Hvordan kan en svensk næringslivskonsulent hjelpe din bedrift i Birketveit?

Birketveit, en sjarmerende bygd i Norge, har et blomstrende næringsliv. Men som i alle virksomheter, kan det dukke opp utfordringer og muligheter som krever ekstern ekspertise. Her er hvor jeg, en erfaren svensk næringslivskonsulent, kan komme inn i bildet.

Dine behov møtes på svensk

Med base i Sverige tilbyr jeg et bredt spekter av profesjonelle tjenester skreddersydd for norske bedrifter. Blant disse er perfekt oversettelse til svensk, avgjørende for å kommunisere effektivt med det svenske markedet.

Mer enn bare språk

Jeg forstår at dine behov går utover bare språk. Som din svenske kontaktperson, kan jeg hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet, enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller samarbeide med svenske selskaper.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes siden 1999.
  • Bred kompetanse: Min kunnskap om både det norske og svenske markedet gir deg en unik fordel.
  • Effektiv problemløsing: Jeg jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og utvikle effektive løsninger.
  • Sømløst samarbeid: Avstanden mellom Norge og Sverige er ingen hindring. Vi kan enkelt samarbeide eksternt.

Neste steg

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå? Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!