Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bjerkreim

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Bjerkreim, en sjarmerende bygd i Rogaland fylke, har mye å tilby både lokalbefolkningen og næringsdrivende. Men visste du at det svenske markedet kan utgjøre en lukrativ mulighet for din bedrift? Med min kompetanse og erfaring innen svensk næringsliv, kan jeg være din brobygger til suksess i Sverige.

Dine behov møtes med svensk ekspertise

Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Som profesjonell svensk forretningskonsulent, forstår jeg det unike behovet til norske selskaper som ønsker å ekspandere til Sverige. Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, overkomme kulturelle barrierer og oppnå dine forretningsmål.

Tjenester som passer for din bedrift

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere effektive forretningsplaner, etablere datterselskaper i Sverige og navigere i det svenske regelverket.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner, delta på messer og utarbeide salgsmateriell på svensk.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i et nytt marked. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lokalkunnskap og erfaring: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen, noe som gir deg en fordel over konkurrentene.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg, slipper du å ansette egne ansatte i Sverige, noe som kan spare deg for betydelige kostnader.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon og forståelse.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å hjelpe deg med å oppnå dine forretningsmål raskt.

Bjerkreims muligheter i Sverige

Bjerkreim har mye å tilby det svenske markedet, enten det er unike produkter, tjenester eller kompetanse. Med min hjelp kan du få kontakt med de rette personene og presentere bedriften din for et bredere publikum.

Samarbeid i dag – uansett avstand

Jeg er din svenske kontaktperson, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Bjerkreim. Avstand er ingen hindring for suksess. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la oss sammen utvide horisonten for din bedrift.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!