Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bodø

Din svenske forretningsforbindelse i Bodø

Bodø, en blomstrende by i Nordland fylke, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Som et profesjonell svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som Bodø-bedrifter står overfor.

Hvordan kan jeg hjelpe din Bodø-bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din Bodø-bedrift med å lykkes på det svenske markedet og utover. Her er noen få eksempler:

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og forretningsdokumenter til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere tydelig og effektivt med dine svenske kunder og partnere.
  • Markedsoppføring og forretningsutvikling i Sverige: Å navigere i det svenske markedet kan være utfordrende for utenlandske bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi, identifisere potensielle kunder og partnere, og etablere deg på det svenske markedet.
  • Forretningsnettverk: Bygge relasjoner er avgjørende for suksess i næringslivet. Jeg kan koble deg til mitt nettverk av svenske forretningsfolk, potensielle kunder og partnere, og hjelpe deg med å bygge verdifulle forbindelser.
  • Kulturell innsikt: Å forstå den svenske forretningskulturen er viktig for å bygge tillit og utvikle suksessfulle relasjoner. Jeg kan gi deg innsikt i svensk forretningsskikk og etikette, slik at du kan navigere i det svenske markedet med selvtillit.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller Bodø. Med min erfaring, nettverk og kulturelle forståelse er jeg godt posisjonert til å hjelpe din bedrift med å lykkes på det svenske markedet.

  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det unike forretningsklimaet i Bodø og kan skreddersy mine tjenester for å møte dine spesifikke behov.
  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dokumentert historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til potensielle kunder, partnere og ressurser.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Sammen kan vi hjelpe din Bodø-bedrift med å nå nye høyder!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!