Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bogen

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Norge

Er du en bedriftseier i Bogen, Norge, som leter etter muligheter for å utvide virksomheten din til Sverige? Eller kanskje du allerede opererer i Sverige og ønsker å optimalisere driften din? Uansett dine spesifikke behov, kan jeg som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, være den perfekte ressursen for deg.

Forståelse for det Bogenske markedet

Bogen, en kystby med en rik historie og et blomstrende næringsliv, tilbyr et unikt sett av muligheter for norske bedrifter. Som din svenske forretningskonsulent vil jeg ta tiden til å forstå det Bogenske markedet grundig, inkludert dets styrker, svakheter, muligheter og trusler. Denne kunnskapen vil være avgjørende for å utvikle effektive strategier som passer perfekt for din bedrift.

Tjenester på tvers av landegrensene

Med base i Sverige kan jeg tilby en rekke sentrale forretningstjenester skreddersydd for norske bedrifter som ønsker å lykkes i Sverige. Disse tjenestene inkluderer:

  • Markedsanalyse og rådgivning: Få inngående kunnskap om det svenske markedet, slik at du kan ta informerte beslutninger om markedsføring, salg og ekspansjon.
  • Forretningsutvikling: Utvikle og implementere effektive strategier for å øke salget, forbedre effektiviteten og oppnå dine forretningsmål i Sverige.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Naviger de juridiske og administrative prosessene for å etablere og drive et datterselskap i Sverige.
  • Nettverksbygging: Koble deg til sentrale aktører i det svenske næringslivet, potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer.
  • Språktjenester: Få feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk.

Din svenske forbindelse

Som din svenske forretningskonsulent fungerer jeg som din bro til det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, enten det er å få fotfeste i markedet, utvide virksomheten din eller navigere i det juridiske og regulatoriske landskapet, kan jeg hjelpe deg.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å levere resultater.
  • Lokalkunnskap: Min forståelse av det svenske markedet og forretningskulturen sikrer at du får råd og veiledning som er relevante og praktiske.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er forpliktet til å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige, og jeg går den ekstra mile for å sikre din suksess.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift med å blomstre i Sverige. Avstanden er ikke noe problem. Bare send meg en e-post for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!