Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Borgheim

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Borgheim, Norge

Er du en bedriftseier i Borgheim, Norge, som leter etter forretningsmuligheter i Sverige? Ser du etter måter å utvide horisonten og øke fortjenesten på? Da kan jeg, en erfaren svensk forretningskonsulent, være den perfekte ressursen for deg.

Din bro til svenske forretningsmuligheter

Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige siden 1999. Med min omfattende kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur, kan jeg hjelpe deg med å navigere kompleksitetene ved å gjøre forretninger i Sverige.

Tjenester for å hjelpe din bedrift blomstre

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Borgheim til å blomstre, inkludert:

  • Markedsføring og salg: Øk salget og merkemyndigheten din i Sverige ved å utvikle effektive markedsføringsstrategier og salgsfremmende materiell tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere sunne forretningsplaner, identifisere nye forretningsmuligheter og utvide virksomheten din til Sverige.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med svenske selskaper og bransjeaktører for å bygge verdifulle relasjoner og utvide nettverket ditt.
  • Administrasjon og drift: Få bistand med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål relatert til å drive virksomhet i Sverige.
  • Språktjenester: Få dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell oversatt til perfekt svensk av en erfaren oversetter.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Borgheim:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har solid forståelse for både det norske og svenske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få kontakt med de rette menneskene og få ting gjort.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber effektivt og kostnadseffektivt for å levere resultater som oppfyller dine forretningsmål.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedriftseier i Borgheim, Norge, som ser etter å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger hjelp med å navigere i det svenske markedet, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift til å lykkes.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!