Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Borkenes

Hvordan din bedrift i Borkenes kan dra nytte av svensk forretningskompetanse

Borkenes, en idyllisk by ved kysten i Nord-Norge, er kjent for sin fantastiske natur og sitt rike næringsliv. Men visste du at det finnes et helt spekter av svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift i Borkenes å blomstre?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby verdifulle tjenester som kan hjelpe din bedrift til å nå nye høyder. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å samarbeide og skape positive endringer for din bedrift i Borkenes.

Tjenester som kan ta din bedrift i Borkenes til neste nivå

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens globale marked. Jeg kan hjelpe deg med å levere feilfrie og nyanserte oversettelser slik at du kan kommunisere sømløst med dine svenske samarbeidspartnere og kunder.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du trenger hjelp med å utvikle en markedsstrategi for det svenske markedet, etablere kontakt med svenske leverandører eller navigere i det svenske regelverket, står jeg klar til å bistå deg med ekspertise og veiledning.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Å lykkes i det svenske markedet krever en dyp forståelse av kulturen og forretningsvanene. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier som er skreddersydd for det svenske markedet.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningsforbindelse?

  • Bred erfaring og lokalkunnskap: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kompetansen og innsikten for å hjelpe din bedrift til å nå sine mål.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter som din til å vokse og lykkes. Din suksess er min suksess.
  • Effektiv og problemfri prosess: Jeg forstår at tiden din er dyrebar. Jeg jobber effektivt og holder deg informert gjennom hele prosessen, slik at du kan fokusere på det du gjør best – å drive din bedrift.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet!

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din svenske forretningsforbindelse. Enten du ønsker å utvide til det svenske markedet, finne nye leverandører eller bare forbedre kommunikasjonen med svenske samarbeidspartnere, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan ta din bedrift i Borkenes til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!